Verona
Călătoriți direct la Bologna cu autocar, tren, carpooling
Bologna
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Verona la Bologna?

Plănuiești să călătorești la Verona din Bologna și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Verona la Bologna, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Verona și Bologna, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Verona și Bologna, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Verona și Bologna.

Pentru călătoria de la Verona la Bologna, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Verona la Bologna

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Verona la Bologna, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Verona Bologna cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Verona Bologna este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Verona Bologna

Carpooling-ul între Verona și Bologna este perfect dacă doriți să călătoriți la Bologna în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Verona, fie în Bologna.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Verona - Bologna pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Verona Bologna

Orașul de plecare
Verona
Italia
Veneto
Orașul de destinație
Bologna
Italia
Emilia-Romagna
Distanța
109 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, tren și carpooling
Căutați bilete Verona Bologna
Căutați cazare în Bologna
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Verona la Bologna cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Verona la Bologna cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Verona și Bologna care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Verona și Bologna cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Verona și Bologna

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Verona la Bologna?
Amabilitate Călătoria în comun între Verona și Bologna este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la Verona la Bologna este adesea cel mai economic mod de a călători.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Verona Bologna. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Verona la Bologna poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Verona la Bologna?
Servicii la bord Autocarele moderne între Verona și Bologna sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Verona la Bologna sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Bologna (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Verona-Bologna pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Verona la Bologna sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Bologna pentru a parcurge distanța de 109 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Verona la Bologna?
Accesibilitate Gările din Verona sau Bologna sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Verona la Bologna sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Verona-Bologna pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Verona Bologna pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Verona? Unde să ajung în Bologna?

Stații de autocar de plecare din Verona

Verona
Hartă

Stații de plecare din Verona

Verona Porta Nuova
Hartă

Stații de autocar de sosire Bologna

Bologna
Hartă

Stații de sosire Bologna

Bologna Centrale
Hartă
Căutați bilete Verona Bologna
Căutați cazare în Bologna

Autocar Verona Bologna

Autocarele între Verona și Bologna oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea autocarelor între Verona și Bologna sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Verona din Bologna variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Bologna, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Verona-Bologna. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Verona Bologna

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Verona Bologna

Trenuri Verona Bologna

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Verona la Bologna cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Verona la Bologna pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Verona la Bologna. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Verona la Bologna, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Verona la Bologna

ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Căutați bilete de tren Verona Bologna

Carpool Verona Bologna

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Verona și Bologna, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Verona la Bologna depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Verona la Bologna, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Verona și Bologna. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Verona Bologna

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Verona Bologna

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire