Verona
Călătoriți direct la Milano cu tren, autocar, carpooling
Milano
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Verona la Milano?

Plănuiești să călătorești la Verona din Milano și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Verona la Milano, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Verona și Milano, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, Blablabus sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Verona și Milano, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Verona și Milano.

Pentru călătoria de la Verona la Milano, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Verona la Milano

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Verona la Milano, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Verona Milano cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Verona Milano este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Verona Milano

Carpooling-ul între Verona și Milano este perfect dacă doriți să călătoriți la Milano în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Verona, fie în Milano.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Verona - Milano pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Verona Milano

Orașul de plecare
Verona
Italia
Veneto
Orașul de destinație
Milano
Italia
Lombardia
Distanța
141 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar și carpooling
Căutați bilete Verona Milano
Căutați cazare în Milano
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Verona la Milano cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Verona la Milano cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Verona și Milano care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, Blablabus sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Verona și Milano cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Verona și Milano

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Verona la Milano?
Prețuri Biletele de autocar de la Verona la Milano sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Milano (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Verona și Milano, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Verona-Milano pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Verona la Milano sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Milano pentru a parcurge distanța de 141 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Verona la Milano?
Confort Trenurile între Verona și Milano oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul Verona-Milano este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Verona-Milano pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Verona Milano pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Verona la Milano?
Amabilitate Călătoria în comun între Verona și Milano este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Verona spre Milano.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Verona Milano. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Verona la Milano.

De unde să începi din Verona? Unde să ajung în Milano?

Stații de autocar de plecare din Verona

Verona
Hartă

Stații de plecare din Verona

Verona Porta Nuova
Hartă

Stații de autocar de sosire Milano

Milan autostazione
Hartă
Milan (San Donato)
Hartă
Milano Centrale
Hartă

Stații de sosire Milano

Milano Centrale
Hartă
Milano Lambrate
Hartă
Milano Greco Pirelli
Hartă
Milano Porta Garibaldi
Hartă
Căutați bilete Verona Milano
Căutați cazare în Milano

Autocar Verona Milano

Frecvența plecărilor spre Verona din Milano variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Milano, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Verona și Milano oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Verona-Milano. Adesea, acest serviciu este contra cost.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Verona-Milano, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Companii de autocar Verona Milano

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Autostradale
Autostradale
Căutați bilete de autocar Verona Milano

Trenuri Verona Milano

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Verona la Milano, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Verona la Milano. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Verona și Milano.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Verona la Milano. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Trenurile între Verona și Milano sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Verona la Milano

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Căutați bilete de tren Verona Milano

Carpool Verona Milano

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Verona la Milano depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Verona la Milano, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Verona și Milano, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Verona la Milano depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Verona Milano

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Verona Milano

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire