Hegyeshalom
Călătoriți direct la Mosonmagyarovar cu tren
Mosonmagyarovar
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar?

Plănuiești să călătorești la Hegyeshalom din Mosonmagyarovar și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Hegyeshalom și Mosonmagyarovar, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV sau ÖBB), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Hegyeshalom și Mosonmagyarovar, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Hegyeshalom și Mosonmagyarovar.

Pentru călătoria de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Hegyeshalom Mosonmagyarovar cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Hegyeshalom Mosonmagyarovar este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Hegyeshalom - Mosonmagyarovar pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Hegyeshalom Mosonmagyarovar

Orașul de plecare
Hegyeshalom
Ungaria
Orașul de destinație
Mosonmagyarovar
Ungaria
Distanța
10 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren
Căutați bilete Hegyeshalom Mosonmagyarovar
Căutați cazare în Mosonmagyarovar
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Hegyeshalom și Mosonmagyarovar care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV sau ÖBB, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Hegyeshalom și Mosonmagyarovar cu toată liniștea!

De unde să începi din Hegyeshalom? Unde să ajung în Mosonmagyarovar?

Stații de plecare din Hegyeshalom

Hegyeshalom
Hartă

Stații de sosire Mosonmagyarovar

Mosonmagyaróvár
Hartă
Căutați bilete Hegyeshalom Mosonmagyarovar
Căutați cazare în Mosonmagyarovar

Trenuri Hegyeshalom Mosonmagyarovar

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Mosonmagyarovar sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între Hegyeshalom și Mosonmagyarovar sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Hegyeshalom la Mosonmagyarovar

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Hegyeshalom Mosonmagyarovar
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire