Zurich
Călătoriți direct la Sargans cu tren, carpooling
Sargans
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Zurich la Sargans?

Plănuiești să călătorești la Zurich din Sargans și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Zurich la Sargans, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Zurich și Sargans, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, SBB CFF FFS, ÖBB sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Zurich și Sargans, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Zurich și Sargans.

Pentru călătoria de la Zurich la Sargans, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zurich Sargans cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Zurich Sargans este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Zurich Sargans

Carpooling-ul între Zurich și Sargans este perfect dacă doriți să călătoriți la Sargans în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Zurich, fie în Sargans.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Zurich - Sargans pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Zurich Sargans

Orașul de plecare
Zurich
Elveţia
Orașul de destinație
Sargans
Elveţia
Distanța
77 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Zurich Sargans
Căutați cazare în Sargans
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Zurich la Sargans cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Zurich la Sargans cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Zurich și Sargans care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, SBB CFF FFS, ÖBB sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Zurich și Sargans cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Zurich și Sargans

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Zurich la Sargans?
Peisaje Trenurile între Zurich și Sargans oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Costuri Biletele de tren Zurich-Sargans pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Zurich la Sargans?
Amabilitate Călătoria în comun între Zurich și Sargans este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Zurich Sargans. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Zurich? Unde să ajung în Sargans?

Stații de plecare din Zurich

Zurich HB
Hartă

Stații de sosire Sargans

Sargans
Hartă
Căutați bilete Zurich Sargans
Căutați cazare în Sargans

Trenuri Zurich Sargans

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Zurich la Sargans depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Sargans sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Zurich la Sargans. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Zurich și Sargans.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Zurich și Sargans, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Zurich la Sargans

MÁV
MÁV
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Zurich Sargans

Carpool Zurich Sargans

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Zurich la Sargans depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Zurich la Sargans, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Zurich și Sargans depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Zurich Sargans pentru a discuta aceste aspecte.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Zurich Sargans

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Zurich Sargans
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire