Paris
Călătoriți direct la Dijon cu carpooling, autocar, tren
Dijon
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Paris la Dijon?

Plănuiești să călătorești la Paris din Dijon și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Paris la Dijon, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Paris și Dijon, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (SNCF, TGV Lyria, FlixBus, Blablabus sau Isilines), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Paris și Dijon, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Paris și Dijon.

Pentru călătoria de la Paris la Dijon, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Paris la Dijon

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Paris la Dijon, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Paris Dijon cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Paris Dijon este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Paris Dijon

Carpooling-ul între Paris și Dijon este perfect dacă doriți să călătoriți la Dijon în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Paris, fie în Dijon.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Paris - Dijon pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Paris Dijon

Orașul de plecare
Paris
Franţa
Ile-de-France
Orașul de destinație
Dijon
Franţa
Burgundia
Distanța
263 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling, autocar și tren
Căutați bilete Paris Dijon
Căutați cazare în Dijon
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Paris la Dijon cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Paris la Dijon cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Paris și Dijon care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi SNCF, TGV Lyria, FlixBus, Blablabus sau Isilines, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Paris și Dijon cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Paris și Dijon

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Paris la Dijon?
Amabilitate Călătoria în comun între Paris și Dijon este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Paris la Dijon este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Paris Dijon. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Paris la Dijon?
Confort Trenurile între Paris și Dijon oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Peisaje Trenurile între Paris și Dijon oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Costuri Biletele de tren Paris-Dijon pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Paris Dijon pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Paris la Dijon?
Servicii la bord Autocarele moderne între Paris și Dijon sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Paris și Dijon, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Paris-Dijon pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Paris la Dijon sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Dijon pentru a parcurge distanța de 263 km.

De unde să începi din Paris? Unde să ajung în Dijon?

Stații de autocar de plecare din Paris

Paris Quai de Bercy
Hartă
Bibliothèque François Mitterrand
Hartă
Paris Galliéni
Hartă
Orly Sud
Hartă
Paris Marne La Vallée
Hartă
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Hartă

Stații de plecare din Paris

Paris-Gare-de-Lyon
Hartă
Paris-Bercy
Hartă
Paris-Est
Hartă
Marne-la-Vallée-Chessy
Hartă
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Hartă

Stații de autocar de sosire Dijon

Dijon
Hartă

Stații de sosire Dijon

Dijon-Ville
Hartă
Dijon-Porte-Neuve
Hartă
Căutați bilete Paris Dijon
Căutați cazare în Dijon

Autocar Paris Dijon

Majoritatea autocarelor între Paris și Dijon sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Paris-Dijon variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Paris la Dijon pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Paris și Dijon variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Dijon pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Paris-Dijon va atrage costuri suplimentare.

Companii de autocar Paris Dijon

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Căutați bilete de autocar Paris Dijon

Trenuri Paris Dijon

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Paris și Dijon, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la Paris la Dijon pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Paris la Dijon cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Paris la Dijon. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Paris și Dijon.

Companii de tren de la Paris la Dijon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Căutați bilete de tren Paris Dijon

Carpool Paris Dijon

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Paris și Dijon. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Paris la Dijon depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Paris și Dijon, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Paris Dijon

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Paris Dijon

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire