Paris
Călătoriți direct la Clermont-Ferrand cu tren, autocar, zboruri, carpooling
Clermont-Ferrand
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Paris la Clermont-Ferrand?

Plănuiești să călătorești la Paris din Clermont-Ferrand și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Paris la Clermont-Ferrand, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Paris și Clermont-Ferrand, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (SNCF, OUIGO, Isilines, FlixBus sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Paris și Clermont-Ferrand, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Paris și Clermont-Ferrand.

Pentru călătoria de la Paris la Clermont-Ferrand, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Paris la Clermont-Ferrand

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Paris la Clermont-Ferrand, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Paris Clermont-Ferrand cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Paris Clermont-Ferrand este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Paris Clermont-Ferrand

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Paris și Clermont-Ferrand, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Clermont-Ferrand într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Paris Clermont-Ferrand

Carpooling-ul între Paris și Clermont-Ferrand este perfect dacă doriți să călătoriți la Clermont-Ferrand în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Paris, fie în Clermont-Ferrand.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Paris - Clermont-Ferrand pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Paris Clermont-Ferrand

Orașul de plecare
Paris
Franţa
Ile-de-France
Orașul de destinație
Clermont-Ferrand
Franţa
Auvergne
Distanța
347 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar, zboruri și carpooling
Căutați bilete Paris Clermont-Ferrand
Căutați cazare în Clermont-Ferrand
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Paris la Clermont-Ferrand cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Paris la Clermont-Ferrand cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Paris și Clermont-Ferrand care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi SNCF, OUIGO, Isilines, FlixBus sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Paris și Clermont-Ferrand cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Paris și Clermont-Ferrand

Avantajele și dezavantajele zborului de la Paris la Clermont-Ferrand?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Paris la Clermont-Ferrand, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Paris și Clermont-Ferrand este cel mai rapid mod de a călători cei 347 km dintre Paris și Clermont-Ferrand.
Prețuri Biletele de avion de la Paris la Clermont-Ferrand pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Paris Clermont-Ferrand au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Clermont-Ferrand trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Paris din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Paris la Clermont-Ferrand?
Viteză Trenurile de la Paris la Clermont-Ferrand sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Confort Trenurile între Paris și Clermont-Ferrand oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Accesibilitate Gările din Paris sau Clermont-Ferrand sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Flexibilitate Orele trenurilor Paris Clermont-Ferrand pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Paris-Clermont-Ferrand pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Paris la Clermont-Ferrand?
Prețuri Biletele de autocar de la Paris la Clermont-Ferrand sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Clermont-Ferrand (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Paris și Clermont-Ferrand sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Paris și Clermont-Ferrand, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la Paris la Clermont-Ferrand sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Clermont-Ferrand pentru a parcurge distanța de 347 km.
Confort Autocarele Paris-Clermont-Ferrand pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Paris la Clermont-Ferrand?
Amabilitate Călătoria în comun între Paris și Clermont-Ferrand este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Paris la Clermont-Ferrand este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Paris la Clermont-Ferrand este adesea cel mai economic mod de a călători.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Paris Clermont-Ferrand. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Paris la Clermont-Ferrand poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Paris? Unde să ajung în Clermont-Ferrand?

Stații de autocar de plecare din Paris

Paris Galliéni
Hartă
Paris Quai de Bercy
Hartă
Orly Sud
Hartă
Bibliothèque François Mitterrand
Hartă
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Hartă
Paris Marne La Vallée
Hartă
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Hartă
Paris-Orly Aéroport
Hartă

Stații de plecare din Paris

Paris-Bercy
Hartă
Paris-Austerlitz
Hartă
Paris-Gare-de-Lyon
Hartă
Marne-la-Vallée-Chessy
Hartă
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Hartă

Aeroporturi de plecare în Paris

Paris Charles De Gaulle
Hartă
Paris Orly
Hartă

Stații de autocar de sosire Clermont-Ferrand

Clermont Ferrand
Hartă
Clermont-Ferrand La Pardieu
Hartă
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Hartă

Stații de sosire Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand
Hartă
Clermont-la-Rotonde
Hartă

Aeroporturi de sosire în Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand Auvergne
Hartă
Căutați bilete Paris Clermont-Ferrand
Căutați cazare în Clermont-Ferrand

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Paris și Clermont-Ferrand

V-ați decis să călătoriți de la Paris la Clermont-Ferrand și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Paris și Clermont-Ferrand.

  • 1. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Paris la Clermont-Ferrand. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Clermont-Ferrand.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Paris-Clermont-Ferrand sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Clermont-Ferrand în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Paris-Clermont-Ferrand. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Clermont-Ferrand.
  • 3. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Paris și Clermont-Ferrand. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Paris-Clermont-Ferrand.

Autocar Paris Clermont-Ferrand

Majoritatea autocarelor între Paris și Clermont-Ferrand sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Paris-Clermont-Ferrand variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Paris la Clermont-Ferrand pe Vivanoda.

Autocarele între Paris și Clermont-Ferrand oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Paris-Clermont-Ferrand, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Durata călătoriei cu autocarul între Paris și Clermont-Ferrand variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Clermont-Ferrand pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Paris-Clermont-Ferrand va atrage costuri suplimentare.

Companii de autocar Paris Clermont-Ferrand

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Căutați bilete de autocar Paris Clermont-Ferrand

Trenuri Paris Clermont-Ferrand

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Paris și Clermont-Ferrand, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la Paris la Clermont-Ferrand pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Paris la Clermont-Ferrand. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Paris și Clermont-Ferrand.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Paris la Clermont-Ferrand depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Clermont-Ferrand sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Paris la Clermont-Ferrand cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între Paris și Clermont-Ferrand sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Paris la Clermont-Ferrand

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Căutați bilete de tren Paris Clermont-Ferrand

Zboruri Paris Clermont-Ferrand

Companii aeriene Paris Clermont-Ferrand

Air France
Air France
Hop!
Hop!
Căutați bilete de avion Paris Clermont-Ferrand

Carpool Paris Clermont-Ferrand

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Paris la Clermont-Ferrand depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Paris la Clermont-Ferrand, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Paris la Clermont-Ferrand depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Paris Clermont-Ferrand pentru a discuta aceste aspecte.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Paris și Clermont-Ferrand. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Paris Clermont-Ferrand

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Paris Clermont-Ferrand

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire