Traseu recomandat
Portimao
Călătoriți direct la Celorico da Beira cu autocar, carpooling
Celorico da Beira
Vezi prețurile
Rute alternative
Portimao
Călătorie cu autocar, carpooling până la Lisabona
Lisabona
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Celorico da Beira
Celorico da Beira
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Portimao la Celorico da Beira?

Plănuiești să călătorești la Portimao din Celorico da Beira și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Portimao la Celorico da Beira, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Portimao și Celorico da Beira, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, Blablacar, FlixBus sau Rede Expressos), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Portimao și Celorico da Beira, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Portimao și Celorico da Beira.

Pentru călătoria de la Portimao la Celorico da Beira, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Portimao la Celorico da Beira

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Portimao la Celorico da Beira, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Portimao Celorico da Beira cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Portimao Celorico da Beira este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Portimao Celorico da Beira

Carpooling-ul între Portimao și Celorico da Beira este perfect dacă doriți să călătoriți la Celorico da Beira în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Portimao, fie în Celorico da Beira.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Portimao - Celorico da Beira pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Portimao Celorico da Beira

Orașul de plecare
Portimao
Portugalia
Algarve
Orașul de destinație
Celorico da Beira
Portugalia
Distanța
401 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Portimao Celorico da Beira
Căutați cazare în Celorico da Beira
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Portimao la Celorico da Beira cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Portimao la Celorico da Beira cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Portimao și Celorico da Beira care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, Blablacar, FlixBus sau Rede Expressos, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Portimao și Celorico da Beira cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Portimao și Celorico da Beira

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Portimao la Celorico da Beira?
Amabilitate Călătoria în comun între Portimao și Celorico da Beira este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Portimao Celorico da Beira. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Portimao la Celorico da Beira?
Servicii la bord Autocarele moderne între Portimao și Celorico da Beira sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Portimao la Celorico da Beira sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Celorico da Beira pentru a parcurge distanța de 401 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Portimao la Celorico da Beira?
Viteză Trenurile de la Portimao la Celorico da Beira sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor Portimao Celorico da Beira pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Portimao? Unde să ajung în Celorico da Beira?

Stații de autocar de plecare din Portimao

Portimao
Hartă
Portimão - Rua do Moinho
Hartă

Stații de autocar de sosire Celorico da Beira

Celorico da Beira
Hartă

Stații de sosire Celorico da Beira

Celorico da Beira
Hartă
Căutați bilete Portimao Celorico da Beira
Căutați cazare în Celorico da Beira

Autocar Portimao Celorico da Beira

Majoritatea autocarelor între Portimao și Celorico da Beira sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Portimao și Celorico da Beira variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Celorico da Beira pentru data călătoriei tale.

Autocarele între Portimao și Celorico da Beira oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar Portimao Celorico da Beira

FlixBus
FlixBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Căutați bilete de autocar Portimao Celorico da Beira

Trenuri Portimao Celorico da Beira

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Portimao și Celorico da Beira, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Portimao la Celorico da Beira depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Celorico da Beira sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Portimao la Celorico da Beira cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Companii de tren de la Portimao la Celorico da Beira

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Căutați bilete de tren Portimao Celorico da Beira

Carpool Portimao Celorico da Beira

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Portimao și Celorico da Beira. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Portimao la Celorico da Beira depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Portimao la Celorico da Beira, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Portimao și Celorico da Beira, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Portimao Celorico da Beira

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Portimao Celorico da Beira

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire