Paris
Călătoriți direct la Londra cu zboruri, autocar, carpooling, tren
Londra
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Paris la Londra?

Plănuiești să călătorești la Paris din Londra și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Paris la Londra, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Paris și Londra, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Southeastern, Eurostar, South West Trains, National Express sau Eurolines), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Paris și Londra, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Paris și Londra.

Pentru călătoria de la Paris la Londra, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Paris la Londra

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Paris la Londra, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Paris Londra cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Paris Londra este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Paris Londra

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Paris și Londra, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Londra într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Paris Londra

Carpooling-ul între Paris și Londra este perfect dacă doriți să călătoriți la Londra în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Paris, fie în Londra.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Paris - Londra pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Paris Londra

Orașul de plecare
Paris
Franţa
Île-de-France
Orașul de destinație
Londra
Regatul Unit
Anglia
Distanța
343 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, autocar, carpooling și tren
Căutați bilete Paris Londra
Căutați cazare în Londra
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Paris la Londra cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Paris la Londra cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Paris și Londra care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Southeastern, Eurostar, South West Trains, National Express sau Eurolines, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Paris și Londra cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Paris și Londra

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Paris la Londra?
Accesibilitate Gările din Paris sau Londra sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Paris la Londra sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Ecologic Trenul Paris-Londra este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Flexibilitate Orele trenurilor Paris Londra pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Paris-Londra pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Paris la Londra?
Prețuri Biletele de autocar de la Paris la Londra sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Londra (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Paris și Londra, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Paris și Londra sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Paris la Londra sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Londra pentru a parcurge distanța de 343 km.
Confort Autocarele Paris-Londra pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Paris la Londra?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Paris la Londra, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Paris și Londra este cel mai rapid mod de a călători cei 343 km dintre Paris și Londra.
Prețuri Biletele de avion de la Paris la Londra pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Londra trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Paris din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Paris Londra au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Paris la Londra?
Flexibil Călătoria în comun de la Paris la Londra este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Paris la Londra este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Paris și Londra este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Paris la Londra poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Paris Londra. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Paris? Unde să ajung în Londra?

Stații de autocar de plecare din Paris

Paris Galliéni
Hartă
Paris-Bercy
Hartă
Paris Quai de Bercy
Hartă
Paris-La Défense
Hartă
Paris Porte d'Orléans
Hartă
Paris Bercy (centre ville)
Hartă
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Hartă
BEAUVAIS Aéroport
Hartă

Stații de plecare din Paris

Paris-Nord
Hartă
Marne-la-Vallée-Chessy
Hartă
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Hartă

Aeroporturi de plecare în Paris

Paris Charles De Gaulle
Hartă
Paris Orly
Hartă

Stații de autocar de sosire Londra

London Victoria Coach Station
Hartă

Stații de sosire Londra

London St Pancras
Hartă
Stratford International
Hartă
London Bridge
Hartă
London Charing Cross
Hartă
London Victoria
Hartă
London Waterloo East
Hartă
London Waterloo
Hartă
Clapham Junction
Hartă
Hampton Wick
Hartă
Queenstown Road (Battersea)
Hartă

Aeroporturi de sosire în Londra

Gatwick
Hartă
Heathrow
Hartă
Luton
Hartă
Căutați bilete Paris Londra
Căutați cazare în Londra

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Paris și Londra

V-ați decis să călătoriți de la Paris la Londra și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Paris și Londra.

  • 1. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Paris-Londra sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Londra în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Paris-Londra. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Londra.
  • 2. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Paris la Londra. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Londra, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 3. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Paris la Londra, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Londra și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.

Autocar Paris Londra

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Paris-Londra variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Paris la Londra pe Vivanoda.

Frecvența plecărilor spre Paris din Londra variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Londra, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Paris-Londra, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Autocarele între Paris și Londra oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Paris-Londra va atrage costuri suplimentare.

Majoritatea autocarelor între Paris și Londra sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Companii de autocar Paris Londra

National Express
National Express
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Căutați bilete de autocar Paris Londra

Trenuri Paris Londra

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Paris la Londra. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Trenurile între Paris și Londra sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Paris la Londra. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Paris și Londra.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Paris la Londra, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Paris la Londra depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Londra sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Paris și Londra, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Paris la Londra

Southeastern
Southeastern
Eurostar
Eurostar
South West Trains
South West Trains
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Căutați bilete de tren Paris Londra

Zboruri Paris Londra

Companii aeriene Paris Londra

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Căutați bilete de avion Paris Londra

Carpool Paris Londra

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Paris la Londra depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Paris la Londra, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Paris și Londra. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Paris la Londra depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Durata unei călătorii de carpooling între Paris și Londra depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Paris și Londra, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Paris Londra

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Paris Londra
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire