Lyon
Călătoriți direct la Marsilia cu tren, autocar, zboruri, carpooling
Marsilia
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lyon la Marsilia?

Plănuiești să călătorești la Lyon din Marsilia și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lyon la Marsilia, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lyon și Marsilia, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus sau Eurolines), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lyon și Marsilia, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lyon și Marsilia.

Pentru călătoria de la Lyon la Marsilia, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Lyon la Marsilia

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lyon la Marsilia, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lyon Marsilia cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lyon Marsilia este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Lyon Marsilia

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Lyon și Marsilia, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Marsilia într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Lyon Marsilia

Carpooling-ul între Lyon și Marsilia este perfect dacă doriți să călătoriți la Marsilia în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lyon, fie în Marsilia.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lyon - Marsilia pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lyon Marsilia

Orașul de plecare
Lyon
Franţa
Rhône-Alpes
Orașul de destinație
Marsilia
Franţa
Provence-Alpi-Coasta de Azur
Distanța
278 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar, zboruri și carpooling
Căutați bilete Lyon Marsilia
Căutați cazare în Marsilia
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lyon la Marsilia cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lyon la Marsilia cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lyon și Marsilia care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus sau Eurolines, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lyon și Marsilia cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lyon și Marsilia

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lyon la Marsilia?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Lyon și Marsilia, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Lyon la Marsilia sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Marsilia (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Lyon și Marsilia sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Lyon-Marsilia pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lyon la Marsilia sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Marsilia pentru a parcurge distanța de 278 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Lyon la Marsilia?
Viteză Zborul între Lyon și Marsilia este cel mai rapid mod de a călători cei 278 km dintre Lyon și Marsilia.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Lyon la Marsilia, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Marsilia trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Lyon din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Lyon la Marsilia pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Lyon Marsilia au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lyon la Marsilia?
Viteză Trenurile de la Lyon la Marsilia sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din Lyon sau Marsilia sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Lyon și Marsilia oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Lyon-Marsilia pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lyon Marsilia pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lyon la Marsilia?
Economic Călătoria în comun de la Lyon la Marsilia este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Lyon și Marsilia este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Lyon la Marsilia este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Lyon la Marsilia poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Lyon Marsilia. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Lyon? Unde să ajung în Marsilia?

Stații de autocar de plecare din Lyon

Lyon
Hartă
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Hartă
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Hartă
Lyon Aéroport
Hartă

Stații de plecare din Lyon

Lyon-Part-Dieu
Hartă
Lyon-Perrache
Hartă
Lyon-Jean-Macé
Hartă
Lyon-Vaise
Hartă
Lyon-St-Exupéry-TGV
Hartă

Aeroporturi de plecare în Lyon

Lyon Saint-Exupery International
Hartă

Stații de autocar de sosire Marsilia

Marseille
Hartă
Marseille - Gare Saint Charles
Hartă
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Hartă
Marseille Port
Hartă
Marseille Arenc - Rue Peyssonnel
Hartă

Stații de sosire Marsilia

Marseille-St-Charles
Hartă
Vitrolles-Aér-Marseille
Hartă
Saint-Antoine
Hartă
Ste-Marthe-en-Provence
Hartă
Picon-Busserine.
Hartă
St-Joseph-Le-Castellas.
Hartă

Aeroporturi de sosire în Marsilia

Marseille Provence
Hartă
Căutați bilete Lyon Marsilia
Căutați cazare în Marsilia

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Lyon și Marsilia

V-ați decis să călătoriți de la Lyon la Marsilia și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Lyon și Marsilia.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele Lyon-Marsilia sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Marsilia în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Lyon la Marsilia. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Marsilia, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Lyon la Marsilia. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Marsilia.

Autocar Lyon Marsilia

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Lyon-Marsilia variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Lyon la Marsilia pe Vivanoda.

Frecvența plecărilor spre Lyon din Marsilia variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Marsilia, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Lyon-Marsilia va atrage costuri suplimentare.

Majoritatea autocarelor între Lyon și Marsilia sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Biletele de autocar Lyon-Marsilia sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați în avans, mai ales dacă rezervați cu câteva săptămâni înainte. Cu toate acestea, unele companii de autocar oferă și oferte de ultim moment pentru a umple locurile rămase.

Studenții, seniorii și copiii pot obține reduceri la biletele de autocar de la Lyon la Marsilia cu unele companii de autocar. Vă sfătuim să verificați acest lucru atunci când vă căutați biletul pe Vivanoda, amintindu-vă să specificați vârsta dumneavoastră. Veți putea vedea apoi tarifele care se aplică grupei dumneavoastră de vârstă.

Companii de autocar Lyon Marsilia

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
CarsTreize
CarsTreize
FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Lyon Marsilia

Trenuri Lyon Marsilia

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Lyon la Marsilia. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Lyon și Marsilia.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Lyon la Marsilia. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Lyon și Marsilia, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Lyon la Marsilia cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele pentru ruta Lyon-Marsilia pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Acest lucru depinde adesea de tariful și de politica de anulare a companiei de tren. În cazul în care biletul de tren de la Lyon la Marsilia nu este rambursabil, pot exista opțiuni de schimb sau de modificare a acestuia pentru o taxă suplimentară.

Companii de tren de la Lyon la Marsilia

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
Căutați bilete de tren Lyon Marsilia

Zboruri Lyon Marsilia

Companii aeriene Lyon Marsilia

Air France
Air France
Căutați bilete de avion Lyon Marsilia

Carpool Lyon Marsilia

Durata unei călătorii de carpooling între Lyon și Marsilia depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lyon la Marsilia depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lyon la Marsilia, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Lyon Marsilia pentru a discuta aceste aspecte.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Lyon la Marsilia depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Lyon și Marsilia, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lyon Marsilia

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lyon Marsilia
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire