Traseu recomandat
Glasgow
Călătoriți direct la Cardiff cu tren, autocar, zboruri
Cardiff
Vezi prețurile
Rute alternative
Glasgow
Călătorie cu autocar, carpooling, zboruri, tren până la Bristol
Bristol
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Cardiff
Cardiff
Vezi prețurile
Glasgow
Călătorie cu carpooling, autocar, tren până la Birmingham
Birmingham
Călătorie cu zboruri, carpooling, autocar, tren până la Cardiff
Cardiff
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Glasgow la Cardiff?

Plănuiești să călătorești la Glasgow din Cardiff și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Glasgow la Cardiff, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Glasgow și Cardiff, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CrossCountry, Virgin Trains, First TransPennine Express, National Express sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Glasgow și Cardiff, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Glasgow și Cardiff.

Pentru călătoria de la Glasgow la Cardiff, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Glasgow la Cardiff

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Glasgow la Cardiff, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Glasgow Cardiff cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Glasgow Cardiff este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Glasgow Cardiff

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Glasgow și Cardiff, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Cardiff într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Glasgow Cardiff

Carpooling-ul între Glasgow și Cardiff este perfect dacă doriți să călătoriți la Cardiff în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Glasgow, fie în Cardiff.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Glasgow - Cardiff pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Glasgow Cardiff

Orașul de plecare
Glasgow
Regatul Unit
Scoția
Orașul de destinație
Cardiff
Regatul Unit
Țara Galilor
Distanța
493 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar și zboruri
Căutați bilete Glasgow Cardiff
Căutați cazare în Cardiff
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Glasgow la Cardiff cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Glasgow la Cardiff cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Glasgow și Cardiff care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CrossCountry, Virgin Trains, First TransPennine Express, National Express sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Glasgow și Cardiff cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Glasgow și Cardiff

Avantajele și dezavantajele zborului de la Glasgow la Cardiff?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Glasgow la Cardiff, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Glasgow și Cardiff este cel mai rapid mod de a călători cei 493 km dintre Glasgow și Cardiff.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Glasgow Cardiff au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Cardiff trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Glasgow din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Glasgow la Cardiff?
Accesibilitate Gările din Glasgow sau Cardiff sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Glasgow la Cardiff sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor Glasgow Cardiff pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Glasgow-Cardiff pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Glasgow la Cardiff?
Servicii la bord Autocarele moderne între Glasgow și Cardiff sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Glasgow și Cardiff, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la Glasgow la Cardiff sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Cardiff pentru a parcurge distanța de 493 km.
Confort Autocarele Glasgow-Cardiff pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Glasgow la Cardiff?
Amabilitate Călătoria în comun între Glasgow și Cardiff este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Glasgow la Cardiff este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Glasgow Cardiff. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Glasgow? Unde să ajung în Cardiff?

Stații de autocar de plecare din Glasgow

Glasgow
Hartă

Stații de plecare din Glasgow

Glasgow Central
Hartă

Aeroporturi de plecare în Glasgow

Glasgow International
Hartă

Stații de autocar de sosire Cardiff

Cardiff
Hartă

Stații de sosire Cardiff

Cardiff Central
Hartă

Aeroporturi de sosire în Cardiff

Cardiff-Wales
Hartă
Căutați bilete Glasgow Cardiff
Căutați cazare în Cardiff

Autocar Glasgow Cardiff

Frecvența plecărilor spre Glasgow din Cardiff variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Cardiff, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Glasgow și Cardiff sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Glasgow-Cardiff, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Glasgow-Cardiff. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Glasgow Cardiff

National Express
National Express
FlixBus
FlixBus
MegaBus
MegaBus
Căutați bilete de autocar Glasgow Cardiff

Trenuri Glasgow Cardiff

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Glasgow la Cardiff, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Glasgow la Cardiff cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Glasgow la Cardiff depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Cardiff sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Glasgow la Cardiff pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Glasgow la Cardiff

CrossCountry
CrossCountry
Virgin Trains
Virgin Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
First Great Western
First Great Western
Arriva Trains Wales
Arriva Trains Wales
Căutați bilete de tren Glasgow Cardiff

Zboruri Glasgow Cardiff

Companii aeriene Glasgow Cardiff

Cityjet
Cityjet
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Eastern Airways
Eastern Airways
Căutați bilete de avion Glasgow Cardiff

Carpool Glasgow Cardiff

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Glasgow și Cardiff, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Glasgow la Cardiff depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Glasgow la Cardiff, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Glasgow și Cardiff depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Glasgow Cardiff

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Glasgow Cardiff

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire