Traseu recomandat
Zurich
Călătoriți direct la Viena cu carpooling, tren, zboruri, autocar
Viena
Vezi prețurile
Rute alternative
Zurich
Călătorie cu zboruri, tren, carpooling, autocar până la Linz
Linz
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Viena
Viena
Vezi prețurile
Zurich
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Munchen
Munchen
Călătorie cu zboruri, autocar, tren, carpooling până la Viena
Viena
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Zurich la Viena?

Plănuiești să călătorești la Zurich din Viena și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Zurich la Viena, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Zurich și Viena, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, Eurolines CH sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Zurich și Viena, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Zurich și Viena.

Pentru călătoria de la Zurich la Viena, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Zurich la Viena

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Zurich la Viena, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Zurich Viena cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Zurich Viena este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Zurich Viena

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Zurich și Viena, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Viena într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Zurich Viena

Carpooling-ul între Zurich și Viena este perfect dacă doriți să călătoriți la Viena în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Zurich, fie în Viena.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Zurich - Viena pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Zurich Viena

Orașul de plecare
Zurich
Elveţia
Orașul de destinație
Viena
Austria
Viena
Distanța
592 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling, tren, zboruri și autocar
Căutați bilete Zurich Viena
Căutați cazare în Viena
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Zurich la Viena cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Zurich la Viena cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Zurich și Viena care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, Eurolines CH sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Zurich și Viena cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Zurich și Viena

Avantajele și dezavantajele zborului de la Zurich la Viena?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Zurich la Viena, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Zurich și Viena este cel mai rapid mod de a călători cei 592 km dintre Zurich și Viena.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Viena trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Zurich din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Zurich la Viena pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Zurich Viena au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Zurich la Viena?
Peisaje Trenurile între Zurich și Viena oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la Zurich la Viena sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din Zurich sau Viena sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Flexibilitate Orele trenurilor Zurich Viena pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Zurich-Viena pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Zurich la Viena?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Zurich și Viena, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Zurich la Viena sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Viena (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Zurich și Viena sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Zurich la Viena sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Viena pentru a parcurge distanța de 592 km.
Confort Autocarele Zurich-Viena pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Zurich la Viena?
Amabilitate Călătoria în comun între Zurich și Viena este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Zurich la Viena este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Zurich la Viena este adesea cel mai economic mod de a călători.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Zurich Viena. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Zurich la Viena poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Zurich? Unde să ajung în Viena?

Stații de autocar de plecare din Zurich

Zurich
Hartă
Zurich
Hartă

Stații de plecare din Zurich

Zurich HB
Hartă

Aeroporturi de plecare în Zurich

Zurich
Hartă

Stații de autocar de sosire Viena

(VIB) Vienna International Busterminal
Hartă
Vienna Erdberg
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Westbahnhof
Hartă

Stații de sosire Viena

Wien Westbahnhof
Hartă
Wien Meidling
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Hadersdorf
Hartă
Wien Penzing
Hartă
Wien Weidlingau
Hartă
Wien Wolf in der Au
Hartă

Aeroporturi de sosire în Viena

Vienna-Schwechat International
Hartă
Căutați bilete Zurich Viena
Căutați cazare în Viena

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Zurich și Viena

V-ați decis să călătoriți de la Zurich la Viena și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Zurich și Viena.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Zurich la Viena, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Viena și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Zurich-Viena sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Viena în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Zurich-Viena. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Viena.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Zurich și Viena cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Viena.

Autocar Zurich Viena

Frecvența plecărilor spre Zurich din Viena variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Viena, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Zurich și Viena oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Zurich-Viena variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Zurich la Viena pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Zurich-Viena va atrage costuri suplimentare.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Zurich-Viena, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Zurich-Viena. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Zurich Viena

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Zurich Viena

Trenuri Zurich Viena

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Zurich la Viena cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Zurich la Viena. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Zurich și Viena.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Zurich la Viena, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Trenurile între Zurich și Viena sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Zurich și Viena, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Opțiunile de catering la bordul trenurilor între Zurich și Viena, inclusiv gustări, băuturi și mese calde, sunt disponibile fie în vagoanele-bar, fie prin intermediul unui serviciu mobil.

Companii de tren de la Zurich la Viena

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
WestBahn
WestBahn
Căutați bilete de tren Zurich Viena

Zboruri Zurich Viena

Companii aeriene Zurich Viena

Czech Airlines
Czech Airlines
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Emerald Airways
Emerald Airways
InterSky
InterSky
Darwin Airline
Darwin Airline
Căutați bilete de avion Zurich Viena

Carpool Zurich Viena

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Zurich și Viena, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Zurich la Viena depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Zurich la Viena, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Zurich la Viena depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Durata unei călătorii de carpooling între Zurich și Viena depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să solicitați o oprire pe traseu atunci când faceți carpooling de la Zurich la Viena, dar depinde de șofer și de ceilalți pasageri. Este important să verificați cu șoferul înainte de rezervare.

Puteți contacta șoferul Zurich Viena carpooling înainte de călătorie prin intermediul platformei de carpooling unde ați rezervat cursa. Este recomandat să discutați detaliile călătoriei, cum ar fi locul de preluare și orarul, cu șoferul înainte de călătorie.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Zurich Viena

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Zurich Viena
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire