Sargans
Călătoriți direct la Buchs cu tren, carpooling
Buchs
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Sargans la Buchs?

Plănuiești să călătorești la Sargans din Buchs și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Sargans la Buchs, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Sargans și Buchs, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, SBB CFF FFS sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Sargans și Buchs, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Sargans și Buchs.

Pentru călătoria de la Sargans la Buchs, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Sargans Buchs cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Sargans Buchs este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Sargans Buchs

Carpooling-ul între Sargans și Buchs este perfect dacă doriți să călătoriți la Buchs în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Sargans, fie în Buchs.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Sargans - Buchs pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Sargans Buchs

Orașul de plecare
Sargans
Elveţia
Orașul de destinație
Buchs
Elveţia
Distanța
96 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Sargans Buchs
Căutați cazare în Buchs
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Sargans la Buchs cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Sargans la Buchs cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Sargans și Buchs care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, SBB CFF FFS sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Sargans și Buchs cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Sargans și Buchs

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Sargans la Buchs?
Accesibilitate Gările din Sargans sau Buchs sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Sargans-Buchs pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Sargans la Buchs?
Economic Călătoria în comun de la Sargans la Buchs este adesea cel mai economic mod de a călători.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Sargans la Buchs poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Sargans? Unde să ajung în Buchs?

Stații de plecare din Sargans

Sargans
Hartă

Stații de sosire Buchs

Buchs
Hartă
Căutați bilete Sargans Buchs
Căutați cazare în Buchs

Trenuri Sargans Buchs

Trenurile între Sargans și Buchs sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Sargans la Buchs depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Buchs sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Sargans la Buchs pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Sargans la Buchs

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Căutați bilete de tren Sargans Buchs

Carpool Sargans Buchs

Durata unei călătorii de carpooling între Sargans și Buchs depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Sargans la Buchs depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Sargans la Buchs, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Sargans la Buchs depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Sargans Buchs

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Sargans Buchs
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire