Kelenfold
Călătoriți direct la Mosonmagyarovar cu tren, carpooling
Mosonmagyarovar
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Kelenfold la Mosonmagyarovar?

Plănuiești să călătorești la Kelenfold din Mosonmagyarovar și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Kelenfold la Mosonmagyarovar, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Kelenfold și Mosonmagyarovar, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Kelenfold și Mosonmagyarovar, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Kelenfold și Mosonmagyarovar.

Pentru călătoria de la Kelenfold la Mosonmagyarovar, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Kelenfold Mosonmagyarovar cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Kelenfold Mosonmagyarovar este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Kelenfold Mosonmagyarovar

Carpooling-ul între Kelenfold și Mosonmagyarovar este perfect dacă doriți să călătoriți la Mosonmagyarovar în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Kelenfold, fie în Mosonmagyarovar.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Kelenfold - Mosonmagyarovar pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Kelenfold Mosonmagyarovar

Orașul de plecare
Kelenfold
Ungaria
Orașul de destinație
Mosonmagyarovar
Ungaria
Distanța
141 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Kelenfold Mosonmagyarovar
Căutați cazare în Mosonmagyarovar
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Kelenfold la Mosonmagyarovar cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Kelenfold la Mosonmagyarovar cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Kelenfold și Mosonmagyarovar care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Kelenfold și Mosonmagyarovar cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Kelenfold și Mosonmagyarovar

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Kelenfold la Mosonmagyarovar?
Ecologic Trenul Kelenfold-Mosonmagyarovar este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Kelenfold-Mosonmagyarovar pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Kelenfold la Mosonmagyarovar?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Kelenfold spre Mosonmagyarovar.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Kelenfold la Mosonmagyarovar.

De unde să începi din Kelenfold? Unde să ajung în Mosonmagyarovar?

Stații de plecare din Kelenfold

Kelenföld
Hartă

Stații de sosire Mosonmagyarovar

Mosonmagyaróvár
Hartă
Căutați bilete Kelenfold Mosonmagyarovar
Căutați cazare în Mosonmagyarovar

Trenuri Kelenfold Mosonmagyarovar

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Kelenfold la Mosonmagyarovar. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Kelenfold și Mosonmagyarovar.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Kelenfold la Mosonmagyarovar depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Mosonmagyarovar sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Kelenfold la Mosonmagyarovar cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Companii de tren de la Kelenfold la Mosonmagyarovar

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Kelenfold Mosonmagyarovar

Carpool Kelenfold Mosonmagyarovar

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Kelenfold la Mosonmagyarovar depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Kelenfold la Mosonmagyarovar depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Kelenfold la Mosonmagyarovar, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Kelenfold Mosonmagyarovar

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Kelenfold Mosonmagyarovar
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire