Kelenfold
Călătoriți direct la Hegyeshalom cu tren, carpooling
Hegyeshalom
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Kelenfold la Hegyeshalom?

Plănuiești să călătorești la Kelenfold din Hegyeshalom și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Kelenfold la Hegyeshalom, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Kelenfold și Hegyeshalom, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Kelenfold și Hegyeshalom, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Kelenfold și Hegyeshalom.

Pentru călătoria de la Kelenfold la Hegyeshalom, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Kelenfold Hegyeshalom cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Kelenfold Hegyeshalom este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Kelenfold Hegyeshalom

Carpooling-ul între Kelenfold și Hegyeshalom este perfect dacă doriți să călătoriți la Hegyeshalom în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Kelenfold, fie în Hegyeshalom.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Kelenfold - Hegyeshalom pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Kelenfold Hegyeshalom

Orașul de plecare
Kelenfold
Ungaria
Orașul de destinație
Hegyeshalom
Ungaria
Distanța
150 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Kelenfold Hegyeshalom
Căutați cazare în Hegyeshalom
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Kelenfold la Hegyeshalom cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Kelenfold la Hegyeshalom cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Kelenfold și Hegyeshalom care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Kelenfold și Hegyeshalom cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Kelenfold și Hegyeshalom

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Kelenfold la Hegyeshalom?
Accesibilitate Gările din Kelenfold sau Hegyeshalom sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Kelenfold-Hegyeshalom pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Kelenfold la Hegyeshalom?
Amabilitate Călătoria în comun între Kelenfold și Hegyeshalom este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Kelenfold Hegyeshalom. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Kelenfold? Unde să ajung în Hegyeshalom?

Stații de plecare din Kelenfold

Kelenföld
Hartă

Stații de sosire Hegyeshalom

Hegyeshalom
Hartă
Căutați bilete Kelenfold Hegyeshalom
Căutați cazare în Hegyeshalom

Trenuri Kelenfold Hegyeshalom

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Kelenfold la Hegyeshalom. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Kelenfold la Hegyeshalom cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Kelenfold la Hegyeshalom depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Hegyeshalom sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Companii de tren de la Kelenfold la Hegyeshalom

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Kelenfold Hegyeshalom

Carpool Kelenfold Hegyeshalom

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Kelenfold la Hegyeshalom depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Kelenfold la Hegyeshalom, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Kelenfold și Hegyeshalom depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Kelenfold Hegyeshalom

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Kelenfold Hegyeshalom
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire