Hegyeshalom
Călătoriți direct la Gyor cu tren, carpooling
Gyor
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Hegyeshalom la Gyor?

Plănuiești să călătorești la Hegyeshalom din Gyor și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Hegyeshalom la Gyor, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Hegyeshalom și Gyor, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Hegyeshalom și Gyor, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Hegyeshalom și Gyor.

Pentru călătoria de la Hegyeshalom la Gyor, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Hegyeshalom Gyor cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Hegyeshalom Gyor este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Hegyeshalom Gyor

Carpooling-ul între Hegyeshalom și Gyor este perfect dacă doriți să călătoriți la Gyor în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Hegyeshalom, fie în Gyor.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Hegyeshalom - Gyor pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Hegyeshalom Gyor

Orașul de plecare
Hegyeshalom
Ungaria
Orașul de destinație
Gyor
Ungaria
Distanța
44 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Hegyeshalom Gyor
Căutați cazare în Gyor
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Hegyeshalom la Gyor cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Hegyeshalom la Gyor cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Hegyeshalom și Gyor care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Hegyeshalom și Gyor cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Hegyeshalom și Gyor

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Hegyeshalom la Gyor?
Confort Trenurile între Hegyeshalom și Gyor oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Hegyeshalom-Gyor pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Hegyeshalom la Gyor?
Amabilitate Călătoria în comun între Hegyeshalom și Gyor este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Hegyeshalom Gyor. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Hegyeshalom? Unde să ajung în Gyor?

Stații de plecare din Hegyeshalom

Hegyeshalom
Hartă

Stații de sosire Gyor

Győr
Hartă
Căutați bilete Hegyeshalom Gyor
Căutați cazare în Gyor

Trenuri Hegyeshalom Gyor

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Hegyeshalom la Gyor cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Hegyeshalom la Gyor. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Hegyeshalom și Gyor.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Hegyeshalom și Gyor, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Hegyeshalom la Gyor

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Hegyeshalom Gyor

Carpool Hegyeshalom Gyor

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Hegyeshalom și Gyor. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Hegyeshalom la Gyor depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Hegyeshalom la Gyor, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Hegyeshalom și Gyor, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Hegyeshalom Gyor

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Hegyeshalom Gyor
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire