Traseu recomandat
Gyor
Călătoriți direct la Zurich cu tren, carpooling
Zurich
Vezi prețurile
Rute alternative
Gyor
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Viena
Viena
Călătorie cu zboruri, autocar, carpooling, tren până la Zurich
Zurich
Vezi prețurile
Gyor
Călătorie cu tren, carpooling până la Salzburg
Salzburg
Călătorie cu zboruri, tren, carpooling, autocar până la Zurich
Zurich
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Zurich?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Zurich și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Zurich, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Zurich, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau IC Bus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Zurich, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Zurich.

Pentru călătoria de la Gyor la Zurich, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Gyor la Zurich

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Gyor la Zurich, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Gyor Zurich cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Zurich este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Gyor Zurich

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Gyor și Zurich, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Zurich într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Gyor Zurich

Carpooling-ul între Gyor și Zurich este perfect dacă doriți să călătoriți la Zurich în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Zurich.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Zurich pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Zurich

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Zurich
Elveţia
Distanța
684 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Gyor Zurich
Căutați cazare în Zurich
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Zurich cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Zurich cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Zurich care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau IC Bus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Zurich cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Zurich

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Zurich?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Gyor spre Zurich.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Gyor la Zurich.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Zurich?
Ecologic Trenul Gyor-Zurich este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Gyor-Zurich pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Gyor la Zurich?
Viteză Zborul între Gyor și Zurich este cel mai rapid mod de a călători cei 684 km dintre Gyor și Zurich.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Zurich trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Gyor din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Gyor la Zurich?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Gyor și Zurich, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Gyor-Zurich pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Zurich?

Stații de autocar de plecare din Gyor

Gyor
Hartă

Stații de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de autocar de sosire Zurich

Zurich
Hartă

Stații de sosire Zurich

Zurich HB
Hartă

Aeroporturi de sosire în Zurich

Zurich
Hartă
Căutați bilete Gyor Zurich
Căutați cazare în Zurich

Autocar Gyor Zurich

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Gyor-Zurich variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Gyor la Zurich pe Vivanoda.

Frecvența plecărilor spre Gyor din Zurich variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Zurich, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Gyor-Zurich, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Companii de autocar Gyor Zurich

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines CH
Eurolines CH
Căutați bilete de autocar Gyor Zurich

Trenuri Gyor Zurich

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Gyor și Zurich, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Gyor la Zurich. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Gyor la Zurich. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Gyor și Zurich.

Companii de tren de la Gyor la Zurich

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Căutați bilete de tren Gyor Zurich

Zboruri Gyor Zurich

Companii aeriene Gyor Zurich

Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Niki Airlines
Niki Airlines
Emerald Airways
Emerald Airways
InterSky
InterSky
Căutați bilete de avion Gyor Zurich

Carpool Gyor Zurich

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Gyor și Zurich, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Gyor la Zurich depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Gyor la Zurich, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Zurich

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Zurich
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire