Traseu recomandat
Gyor
Călătoriți direct la Wels cu tren, autocar, carpooling
Wels
Vezi prețurile
Rute alternative
Gyor
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Viena
Viena
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Wels
Wels
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Wels?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Wels și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Wels, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Wels, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Wels, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Wels.

Pentru călătoria de la Gyor la Wels, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Gyor la Wels

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Gyor la Wels, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Gyor Wels cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Wels este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Gyor Wels

Carpooling-ul între Gyor și Wels este perfect dacă doriți să călătoriți la Wels în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Wels.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Wels pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Wels

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Wels
Austria
Austria Superioară
Distanța
274 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar și carpooling
Căutați bilete Gyor Wels
Căutați cazare în Wels
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Wels cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Wels cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Wels care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Wels cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Wels

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Wels?
Peisaje Trenurile între Gyor și Wels oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Confort Trenurile între Gyor și Wels oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Gyor-Wels pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Gyor Wels pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Wels?
Flexibil Călătoria în comun de la Gyor la Wels este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Gyor și Wels este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Gyor Wels. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Gyor la Wels?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Gyor și Wels, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Gyor și Wels sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Gyor-Wels pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Gyor la Wels sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Wels pentru a parcurge distanța de 274 km.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Wels?

Stații de autocar de plecare din Gyor

Gyor
Hartă

Stații de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de autocar de sosire Wels

Wels
Hartă

Stații de sosire Wels

Wels
Hartă
Căutați bilete Gyor Wels
Căutați cazare în Wels

Autocar Gyor Wels

Autocarele între Gyor și Wels oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Gyor-Wels variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Gyor la Wels pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Gyor și Wels sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Gyor și Wels variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Wels pentru data călătoriei tale.

Companii de autocar Gyor Wels

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Gyor Wels

Trenuri Gyor Wels

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Gyor la Wels cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Gyor la Wels pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Gyor la Wels. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Gyor și Wels.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Gyor la Wels depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Wels sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Companii de tren de la Gyor la Wels

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
WestBahn
WestBahn
Căutați bilete de tren Gyor Wels

Carpool Gyor Wels

Durata unei călătorii de carpooling între Gyor și Wels depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Gyor la Wels depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Gyor la Wels, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Gyor și Wels, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Wels

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Wels
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire