Gyor
Călătoriți direct la Viena cu carpooling, tren, autocar
Viena
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Viena?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Viena și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Viena, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Viena, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (FlixBus, Blablacar, MÁV sau ÖBB), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Viena, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Viena.

Pentru călătoria de la Gyor la Viena, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Gyor la Viena

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Gyor la Viena, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Gyor Viena cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Viena este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Gyor Viena

Carpooling-ul între Gyor și Viena este perfect dacă doriți să călătoriți la Viena în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Viena.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Viena pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Viena

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Viena
Austria
Viena
Distanța
111 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling, tren și autocar
Căutați bilete Gyor Viena
Căutați cazare în Viena
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Viena cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Viena cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Viena care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi FlixBus, Blablacar, MÁV sau ÖBB, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Viena cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Viena

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Viena?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Gyor spre Viena.
Amabilitate Călătoria în comun între Gyor și Viena este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Gyor la Viena.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Gyor Viena. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Viena?
Accesibilitate Gările din Gyor sau Viena sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul Gyor-Viena este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Gyor-Viena pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Gyor Viena pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Gyor la Viena?
Servicii la bord Autocarele moderne între Gyor și Viena sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Gyor și Viena, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Gyor-Viena pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Gyor la Viena sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Viena pentru a parcurge distanța de 111 km.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Viena?

Stații de autocar de plecare din Gyor

Gyor
Hartă

Stații de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de autocar de sosire Viena

(VIB) Vienna International Busterminal
Hartă

Stații de sosire Viena

Wien Westbahnhof
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Meidling
Hartă
Wien Grillgasse
Hartă
Wien Hbf
Hartă
Căutați bilete Gyor Viena
Căutați cazare în Viena

Autocar Gyor Viena

Durata călătoriei cu autocarul între Gyor și Viena variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Viena pentru data călătoriei tale.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Gyor-Viena variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Gyor la Viena pe Vivanoda.

Autocarele între Gyor și Viena oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Gyor-Viena, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Companii de autocar Gyor Viena

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Gyor Viena

Trenuri Gyor Viena

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Gyor la Viena depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Viena sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Gyor la Viena pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Gyor la Viena. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Trenurile între Gyor și Viena sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Gyor la Viena

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Gyor Viena

Carpool Gyor Viena

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Gyor Viena pentru a discuta aceste aspecte.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Gyor și Viena. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Gyor la Viena depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Gyor la Viena, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Gyor și Viena depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Viena

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Viena
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire