Traseu recomandat
Gyor
Călătoriți direct la Salzburg cu autocar, tren, carpooling
Salzburg
Vezi prețurile
Rute alternative
Gyor
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Viena
Viena
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Salzburg
Salzburg
Vezi prețurile
Gyor
Călătorie cu tren, carpooling până la Linz
Linz
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Salzburg
Salzburg
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Salzburg?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Salzburg și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Salzburg, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Salzburg, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau LEO Express), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Salzburg, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Salzburg.

Pentru călătoria de la Gyor la Salzburg, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Gyor la Salzburg

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Gyor la Salzburg, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Gyor Salzburg cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Salzburg este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Gyor Salzburg

Carpooling-ul între Gyor și Salzburg este perfect dacă doriți să călătoriți la Salzburg în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Salzburg.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Salzburg pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Salzburg

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Salzburg
Austria
Salzburg
Distanța
343 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, tren și carpooling
Căutați bilete Gyor Salzburg
Căutați cazare în Salzburg
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Salzburg cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Salzburg cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Salzburg care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau LEO Express, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Salzburg cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Salzburg

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Salzburg?
Amabilitate Călătoria în comun între Gyor și Salzburg este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Gyor la Salzburg este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Gyor Salzburg. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Gyor la Salzburg?
Servicii la bord Autocarele moderne între Gyor și Salzburg sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Gyor la Salzburg sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Salzburg (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Durata călătoriei Autocarele de la Gyor la Salzburg sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Salzburg pentru a parcurge distanța de 343 km.
Confort Autocarele Gyor-Salzburg pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Salzburg?
Peisaje Trenurile între Gyor și Salzburg oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Accesibilitate Gările din Gyor sau Salzburg sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Flexibilitate Orele trenurilor Gyor Salzburg pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Gyor-Salzburg pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Salzburg?

Stații de autocar de plecare din Gyor

Gyor
Hartă

Stații de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de autocar de sosire Salzburg

Salzburg Flughafen
Hartă
Salzburg Hbf/Lastenstr.
Hartă
Salzburg P+R Süd
Hartă

Stații de sosire Salzburg

Salzburg Hbf
Hartă
Salzburg Süd
Hartă
Salzburg Aiglhof
Hartă
Salzburg Kasern
Hartă
Salzburg Liefering
Hartă
Salzburg Mülln-Altstadt
Hartă
Salzburg Taxham Europark
Hartă
Căutați bilete Gyor Salzburg
Căutați cazare în Salzburg

Autocar Gyor Salzburg

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Gyor-Salzburg variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Gyor la Salzburg pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Gyor și Salzburg variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Salzburg pentru data călătoriei tale.

Autocarele între Gyor și Salzburg oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre Gyor din Salzburg variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Salzburg, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Gyor Salzburg

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Căutați bilete de autocar Gyor Salzburg

Trenuri Gyor Salzburg

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Gyor la Salzburg. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Gyor la Salzburg depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Salzburg sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Gyor la Salzburg. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Gyor și Salzburg.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Gyor la Salzburg cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Companii de tren de la Gyor la Salzburg

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
WestBahn
WestBahn
Căutați bilete de tren Gyor Salzburg

Carpool Gyor Salzburg

Durata unei călătorii de carpooling între Gyor și Salzburg depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Gyor la Salzburg depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Gyor la Salzburg, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Gyor la Salzburg depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Gyor și Salzburg. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Salzburg

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Salzburg
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire