Gyor
Călătoriți direct la Munchen cu tren, autocar, carpooling
Munchen
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Munchen?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Munchen și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Munchen, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Munchen, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau Hellö), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Munchen, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Munchen.

Pentru călătoria de la Gyor la Munchen, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Gyor la Munchen

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Gyor la Munchen, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Gyor Munchen cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Munchen este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Gyor Munchen

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Gyor și Munchen, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Munchen într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Gyor Munchen

Carpooling-ul între Gyor și Munchen este perfect dacă doriți să călătoriți la Munchen în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Munchen.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Munchen pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Munchen

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Munchen
Germania
Bavaria
Distanța
454 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar și carpooling
Căutați bilete Gyor Munchen
Căutați cazare în Munchen
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Munchen cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Munchen cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Munchen care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus sau Hellö, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Munchen cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Munchen

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Gyor la Munchen?
Prețuri Biletele de autocar de la Gyor la Munchen sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Munchen (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Gyor și Munchen, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Gyor-Munchen pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Gyor la Munchen sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Munchen pentru a parcurge distanța de 454 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Munchen?
Confort Trenurile între Gyor și Munchen oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Peisaje Trenurile între Gyor și Munchen oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Costuri Biletele de tren Gyor-Munchen pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Gyor Munchen pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Gyor la Munchen?
Viteză Zborul între Gyor și Munchen este cel mai rapid mod de a călători cei 454 km dintre Gyor și Munchen.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Gyor la Munchen, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la Gyor la Munchen pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Munchen trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Gyor din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Munchen?
Economic Călătoria în comun de la Gyor la Munchen este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Gyor la Munchen este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Gyor la Munchen poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Munchen?

Stații de autocar de plecare din Gyor

Gyor
Hartă

Stații de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de autocar de sosire Munchen

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Hartă
Munich central bus station
Hartă

Stații de sosire Munchen

München Hbf
Hartă
München Ost
Hartă
München-Pasing
Hartă

Aeroporturi de sosire în Munchen

Franz Josef Strauss
Hartă
Căutați bilete Gyor Munchen
Căutați cazare în Munchen

Autocar Gyor Munchen

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Gyor-Munchen variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Gyor la Munchen pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Gyor și Munchen variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Munchen pentru data călătoriei tale.

Majoritatea autocarelor între Gyor și Munchen sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Gyor din Munchen variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Munchen, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Gyor Munchen

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Gyor Munchen

Trenuri Gyor Munchen

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Gyor la Munchen. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Gyor și Munchen.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Gyor la Munchen depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Munchen sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Gyor la Munchen cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Gyor la Munchen. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Companii de tren de la Gyor la Munchen

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Căutați bilete de tren Gyor Munchen

Zboruri Gyor Munchen

Companii aeriene Gyor Munchen

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Niki Airlines
Niki Airlines
Căutați bilete de avion Gyor Munchen

Carpool Gyor Munchen

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Gyor și Munchen, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Gyor și Munchen. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Durata unei călătorii de carpooling între Gyor și Munchen depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Munchen

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Munchen
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire