Traseu recomandat
Gyor
Călătoriți direct la Kelenfold cu tren, carpooling
Kelenfold
Vezi prețurile
Rute alternative
Gyor
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Budapesta
Budapesta
Călătorie cu tren până la Kelenfold
Kelenfold
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Kelenfold?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Kelenfold și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Kelenfold, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Kelenfold, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Kelenfold, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Kelenfold.

Pentru călătoria de la Gyor la Kelenfold, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Gyor la Kelenfold

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Gyor la Kelenfold, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Gyor Kelenfold cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Kelenfold este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Gyor Kelenfold

Carpooling-ul între Gyor și Kelenfold este perfect dacă doriți să călătoriți la Kelenfold în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Kelenfold.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Kelenfold pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Kelenfold

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Kelenfold
Ungaria
Distanța
109 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Gyor Kelenfold
Căutați cazare în Kelenfold
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Kelenfold cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Kelenfold cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Kelenfold care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Kelenfold cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Kelenfold

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Kelenfold?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Gyor spre Kelenfold.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Gyor la Kelenfold.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Gyor la Kelenfold?
Servicii la bord Autocarele moderne între Gyor și Kelenfold sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Gyor-Kelenfold pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Kelenfold?
Ecologic Trenul Gyor-Kelenfold este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Gyor-Kelenfold pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Kelenfold?

Stații de autocar de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de plecare din Gyor

Győr-Gyárváros
Hartă
Győr
Hartă
Győrszabadhegy
Hartă

Stații de sosire Kelenfold

Kelenföld
Hartă
Căutați bilete Gyor Kelenfold
Căutați cazare în Kelenfold

Autocar Gyor Kelenfold

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Gyor-Kelenfold va atrage costuri suplimentare.

Autocarele între Gyor și Kelenfold oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Gyor-Kelenfold variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Gyor la Kelenfold pe Vivanoda.

Companii de autocar Gyor Kelenfold

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Gyor Kelenfold

Trenuri Gyor Kelenfold

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Gyor la Kelenfold, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Gyor la Kelenfold. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Gyor și Kelenfold.

Trenurile între Gyor și Kelenfold sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Gyor la Kelenfold

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Gyor Kelenfold

Carpool Gyor Kelenfold

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Gyor la Kelenfold depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Gyor la Kelenfold, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Gyor la Kelenfold depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Kelenfold

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Kelenfold
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire