Gyor
Călătoriți direct la Hegyeshalom cu tren, carpooling
Hegyeshalom
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Gyor la Hegyeshalom?

Plănuiești să călătorești la Gyor din Hegyeshalom și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Gyor la Hegyeshalom, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Gyor și Hegyeshalom, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Gyor și Hegyeshalom, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Gyor și Hegyeshalom.

Pentru călătoria de la Gyor la Hegyeshalom, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Gyor Hegyeshalom cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Gyor Hegyeshalom este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Gyor Hegyeshalom

Carpooling-ul între Gyor și Hegyeshalom este perfect dacă doriți să călătoriți la Hegyeshalom în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Gyor, fie în Hegyeshalom.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Gyor - Hegyeshalom pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Gyor Hegyeshalom

Orașul de plecare
Gyor
Ungaria
Orașul de destinație
Hegyeshalom
Ungaria
Distanța
44 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Gyor Hegyeshalom
Căutați cazare în Hegyeshalom
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Hegyeshalom cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Gyor la Hegyeshalom cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Gyor și Hegyeshalom care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Gyor și Hegyeshalom cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Gyor și Hegyeshalom

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Gyor la Hegyeshalom?
Confort Trenurile între Gyor și Hegyeshalom oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Gyor-Hegyeshalom pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Gyor la Hegyeshalom?
Amabilitate Călătoria în comun între Gyor și Hegyeshalom este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Gyor Hegyeshalom. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Gyor? Unde să ajung în Hegyeshalom?

Stații de plecare din Gyor

Győr
Hartă

Stații de sosire Hegyeshalom

Hegyeshalom
Hartă
Căutați bilete Gyor Hegyeshalom
Căutați cazare în Hegyeshalom

Trenuri Gyor Hegyeshalom

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Gyor la Hegyeshalom cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Gyor la Hegyeshalom. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Gyor și Hegyeshalom.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Gyor și Hegyeshalom, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Gyor la Hegyeshalom

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Gyor Hegyeshalom

Carpool Gyor Hegyeshalom

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Gyor și Hegyeshalom. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Gyor la Hegyeshalom depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Gyor la Hegyeshalom, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Gyor și Hegyeshalom, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Gyor Hegyeshalom

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Gyor Hegyeshalom
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire