Traseu recomandat
Craiova
Călătoriți direct la Roma cu zboruri
Roma
Vezi prețurile
Rute alternative
Craiova
Călătorie cu tren, carpooling până la București
București
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Vezi prețurile
Craiova
Călătorie cu tren, carpooling până la Sibiu
Sibiu
Călătorie cu carpooling, autocar până la Roma
Roma
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Craiova la Roma?

Plănuiești să călătorești la Craiova din Roma și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Craiova la Roma, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Craiova și Roma, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, FlixBus, Alitalia, Tarom sau Vueling Airlines), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Craiova și Roma, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Craiova și Roma.

Pentru călătoria de la Craiova la Roma, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Craiova la Roma

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Craiova la Roma, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Craiova Roma cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Craiova Roma este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Craiova Roma

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Craiova și Roma, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Roma într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Craiova Roma

Carpooling-ul între Craiova și Roma este perfect dacă doriți să călătoriți la Roma în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Craiova, fie în Roma.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Craiova - Roma pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Craiova Roma

Orașul de plecare
Craiova
România
Orașul de destinație
Roma
Italia
Latium
Distanța
957 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Craiova Roma
Căutați cazare în Roma
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Craiova la Roma cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Craiova la Roma cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Craiova și Roma care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, FlixBus, Alitalia, Tarom sau Vueling Airlines, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Craiova și Roma cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Craiova și Roma

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Craiova la Roma?
Accesibilitate Gările din Craiova sau Roma sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Craiova la Roma sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Ecologic Trenul Craiova-Roma este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Craiova-Roma pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Craiova Roma pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Craiova la Roma?
Viteză Zborul între Craiova și Roma este cel mai rapid mod de a călători cei 957 km dintre Craiova și Roma.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Craiova la Roma, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Craiova Roma au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Roma trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Craiova din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Craiova la Roma pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Craiova la Roma?
Servicii la bord Autocarele moderne între Craiova și Roma sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Craiova și Roma, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Craiova la Roma sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Roma (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Craiova-Roma pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Craiova la Roma sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Roma pentru a parcurge distanța de 957 km.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Craiova la Roma?
Flexibil Călătoria în comun de la Craiova la Roma este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Craiova și Roma este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la Craiova la Roma este adesea cel mai economic mod de a călători.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Craiova Roma. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Craiova la Roma poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Craiova? Unde să ajung în Roma?

Stații de plecare din Craiova

Craiova
Hartă
Bordei hc.(900)
Hartă
Banu Mărăcine Hm.
Hartă
Craiova Triaj hc.
Hartă
Cârcea h.
Hartă
Plaiu Vulcăneşti Hm.
Hartă

Aeroporturi de plecare în Craiova

Craiova
Hartă

Stații de autocar de sosire Roma

Roma Tiburtina
Hartă

Aeroporturi de sosire în Roma

Fiumicino
Hartă
Ciampino
Hartă
Căutați bilete Craiova Roma
Căutați cazare în Roma

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Craiova și Roma

V-ați decis să călătoriți de la Craiova la Roma și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Craiova și Roma.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Craiova la Roma, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Roma și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Craiova-Roma sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Roma în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Craiova-Roma sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Roma în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Craiova-Roma. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Roma.

Autocar Craiova Roma

Frecvența plecărilor spre Craiova din Roma variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Roma, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Craiova și Roma oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Craiova-Roma. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Durata călătoriei cu autocarul între Craiova și Roma variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Roma pentru data călătoriei tale.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Craiova-Roma variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Craiova la Roma pe Vivanoda.

Studenții, seniorii și copiii pot obține reduceri la biletele de autocar de la Craiova la Roma cu unele companii de autocar. Vă sfătuim să verificați acest lucru atunci când vă căutați biletul pe Vivanoda, amintindu-vă să specificați vârsta dumneavoastră. Veți putea vedea apoi tarifele care se aplică grupei dumneavoastră de vârstă.

Companii de autocar Craiova Roma

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Craiova Roma

Trenuri Craiova Roma

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Craiova la Roma, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Craiova la Roma. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Craiova la Roma cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Craiova la Roma pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Craiova la Roma depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Roma sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între Craiova și Roma sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Craiova la Roma

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Craiova Roma

Zboruri Craiova Roma

Companii aeriene Craiova Roma

Alitalia
Alitalia
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
Carpatair
Carpatair
Căutați bilete de avion Craiova Roma

Carpool Craiova Roma

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Craiova Roma pentru a discuta aceste aspecte.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Craiova la Roma depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Craiova la Roma, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Craiova și Roma, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Craiova și Roma. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Durata unei călătorii de carpooling între Craiova și Roma depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Plata pentru o utilizare în comun a mașinii de la Craiova la Roma se face de obicei online, prin intermediul site-ului de carpooling folosit pentru a rezerva călătoria. Sunt disponibile diferite opțiuni de plată, în funcție de site-ul web utilizat.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Craiova Roma

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Craiova Roma

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire