Budapesta
Călătoriți direct la Viena cu tren, carpooling, autocar
Viena
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Viena?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Viena și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Viena, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Viena, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (FlixBus, Blablacar, MÁV sau ÖBB), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Viena, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Viena.

Pentru călătoria de la Budapesta la Viena, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Budapesta la Viena

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Budapesta la Viena, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Budapesta Viena cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Viena este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Budapesta Viena

Carpooling-ul între Budapesta și Viena este perfect dacă doriți să călătoriți la Viena în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Viena.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Viena pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Viena

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Viena
Austria
Viena
Distanța
214 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, carpooling și autocar
Căutați bilete Budapesta Viena
Căutați cazare în Viena
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Viena cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Viena cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Viena care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi FlixBus, Blablacar, MÁV sau ÖBB, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Viena cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Viena

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Viena?
Economic Călătoria în comun de la Budapesta la Viena este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Budapesta la Viena este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Budapesta la Viena poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Viena?
Viteză Trenurile de la Budapesta la Viena sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din Budapesta sau Viena sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Budapesta-Viena pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Budapesta Viena pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Budapesta la Viena?
Servicii la bord Autocarele moderne între Budapesta și Viena sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Budapesta și Viena, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Budapesta-Viena pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Budapesta la Viena sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Viena pentru a parcurge distanța de 214 km.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Viena?

Stații de autocar de plecare din Budapesta

Budapest
Hartă
Budapest
Hartă

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Déli
Hartă
Budapest-Keleti
Hartă

Stații de autocar de sosire Viena

(VIB) Vienna International Busterminal
Hartă

Stații de sosire Viena

Wien Westbahnhof
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Meidling
Hartă
Wien Grillgasse
Hartă
Wien Hbf
Hartă
Căutați bilete Budapesta Viena
Căutați cazare în Viena

Autocar Budapesta Viena

Frecvența plecărilor spre Budapesta din Viena variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Viena, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Budapesta-Viena variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Budapesta la Viena pe Vivanoda.

Autocarele între Budapesta și Viena oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Budapesta-Viena va atrage costuri suplimentare.

Companii de autocar Budapesta Viena

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Budapesta Viena

Trenuri Budapesta Viena

Biletele de tren de la Budapesta la Viena pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Budapesta la Viena. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Viena. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Viena.

Trenurile între Budapesta și Viena sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Companii de tren de la Budapesta la Viena

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Budapesta Viena

Carpool Budapesta Viena

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Budapesta și Viena. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Durata unei călătorii de carpooling între Budapesta și Viena depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Viena

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Viena
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire