Budapesta
Călătoriți direct la Kelenfold cu tren
Kelenfold
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Kelenfold?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Kelenfold și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Kelenfold, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Kelenfold, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV sau ÖBB), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Kelenfold, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Kelenfold.

Pentru călătoria de la Budapesta la Kelenfold, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Budapesta Kelenfold cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Kelenfold este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Kelenfold pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Kelenfold

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Kelenfold
Ungaria
Distanța
4 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren
Căutați bilete Budapesta Kelenfold
Căutați cazare în Kelenfold
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Kelenfold cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Kelenfold cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Kelenfold care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV sau ÖBB, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Kelenfold cu toată liniștea!

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Kelenfold?

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Déli
Hartă
Nagytétény-Diósd
Hartă
Budapest-Keleti
Hartă
Ferencváros
Hartă
Rákos
Hartă
Kőbánya-Kispest
Hartă

Stații de sosire Kelenfold

Kelenföld
Hartă
Căutați bilete Budapesta Kelenfold
Căutați cazare în Kelenfold

Trenuri Budapesta Kelenfold

Trenurile între Budapesta și Kelenfold sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Budapesta la Kelenfold cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Budapesta la Kelenfold, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Budapesta la Kelenfold

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Budapesta Kelenfold
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire