Călătorind de la Budapesta la Cluj-Napoca

Planificați-vă călătoria de la Budapesta la Cluj-Napoca în tren, autobuz, carpooling, avion

Data de plecare
(Data de întoarcere)
1
Căutare  
Reclamă

3 de opțiuni pentru a merge de la Budapesta la Cluj-Napoca în avion, tren, mașină, autobuz

  • Selectați ruta dorită
  • Introduceți datele călătoriei dvs. în căsuța de căutare pentru a vedea reducerile suplimentare disponibile.
1
Budapesta
Cluj-Napoca
/
  • Primește ratele
2
Budapesta
Bratislava
Cluj-Napoca
/
/
  • Primește ratele
3
Budapesta
Viena
Cluj-Napoca
/
/
  • Primește ratele

Călătorie Budapesta Cluj-Napoca

Moduri de transportavion, carpooling, autobuz, tren
distanță354 km
Linie directăda

Cum se ajunge de la Budapesta la Cluj-Napoca?

Carpooling
În funcție de data solicitată, Blablacar poate oferi oferte pentru a efectua o carpool Budapesta-Cluj-Napoca (355 km)
Linii aeriene
Wizzair zboară plecând de la Aeroportul Ferihegy BUD situat la 17 km de centrul orasului Budapesta la București (sosire la Otopeni International OTP Airport) și de la Aeroportul Otopeni International OTP (situat la 16 km de la București Center, România) până la Cluj-Napoca (care deservește Aeroportul Napoca CLJ)
Blue Air asigură o rotație plecând de la Aeroportul Otopeni International OTP situat la 16 km de centrul orasului București la Cluj-Napoca (sosire la Napoca CLJ Airport)
Tarom operează zborurile de la Aeroportul Ferihegy BUD (situat la 17 km de la Budapesta Center, Ungaria) până la București (care deservește Aeroportul Otopeni International OTP) și plecând de la Aeroportul Otopeni International OTP situat la 16 km de centrul orasului București la Cluj-Napoca (sosire la Napoca CLJ Airport)
Companiile feroviare
Russian Railways oferă o linie Budapesta-Bratislava de către trenul plecând de la stația Budapest-Keleti (3.5 km de centrul orașului) și servind Bratislava hl.st. Station la sosire (5609 km de la centru)
ÖBB operează linia de la Budapesta la Viena cu trenul Railjet (RJ) plecând de la stația Budapest-Keleti la stația Wien Westbahnhof (Viena Austria)
MÁV face legătura feroviară Budapesta-Viena de către trenul EuroNight Kálmán Imre plecând de la stația Budapest-Keleti (3.5 km de centrul orașului) și servind Wien Hütteldorf Station la sosire (0.1 km de la centru)
Companii de autobuze
Operatorul de autobuz FlixBus oferă servicii de autobuz de la terminalul de autobuze Budapest din Budapesta și terminalul de autobuze din Bratislava Most SNP ( Slovacia)

Toate modurile de transport Budapesta Cluj-Napoca

Pentru o excursie de la Budapesta (Ungaria) la Cluj-Napoca (România], cu o distanță de 354 km puteți împrumuta 4 moduri de transport, eventual combinate avion, carpooling, autobuz și/sau tren, și conform căruia durata călătoriei va fi semnificativ diferită.
Pe Blablacar veți găsi probabil șoferii care își împart vehiculul pentru ruta Budapesta-Cluj-Napoca.
Nici un zbor direct nu vă permite să zburați la Cluj-Napoca din Budapesta, dar este posibil să faceți această călătorie numai cu avionul cu zboruri Budapesta-București și București-Cluj-Napoca
Lăsați Budapesta și ajungeți suficient de devreme (cu cel puțin 2 ore înainte de ora plecării) la aeroportul Ferihegy BUD la 17 km de ore, pentru check-in pentru zborul spre București (aeroportul Otopeni International, cod IATA: OTP) operate de Wizzair sau Tarom.Din București, luați un alt avion cu Blue Air, Wizzair sau Tarom care vă va duce la aeroportul Napoca (Cluj-Napoca, România).
Nu este posibil să mergeți direct de la Budapesta la Cluj-Napoca fără să vă schimbați. Puteți lua trenulBudapesta-Bratislava și utilizarea avion pentru a ajunge la destinația finală.
Trenurile de la Russian Railways la Bratislava pleacă de la gara Budapest-Keleti din Budapesta. Sosirea în Bratislava va fi la stația Bratislava hl.st. (5609 km de la centru).
Deși nu este posibil să călătorești la Budapesta Cluj-Napoca numai cu autobuzul, există alte moduri de transport (avion], care va finaliza călătoria Budapesta-Bratislava.
Veți urca într-un autobuz către Budapesta. Autobuzul vă va lăsa la stația de autobuz Bratislava Most SNP (0.9 km de la Bratislava, Slovacia). Vă rugăm să ajungeți la stația de autobuz din Budapest (5.1 km Budapesta], nu mai târziu de 15 de minute înainte de ora de plecare pentru Bratislava.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)