Traseu recomandat
Budapesta
Călătoriți direct la Buchs cu tren, carpooling
Buchs
Vezi prețurile
Rute alternative
Budapesta
Călătorie cu zboruri, tren, carpooling până la Zurich
Zurich
Călătorie cu tren, carpooling până la Buchs
Buchs
Vezi prețurile
Budapesta
Călătorie cu tren, carpooling până la Sargans
Sargans
Călătorie cu tren, carpooling până la Buchs
Buchs
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Buchs?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Buchs și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Buchs, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Buchs, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus sau Swiss International Airlines), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Buchs, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Buchs.

Pentru călătoria de la Budapesta la Buchs, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Budapesta la Buchs

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Budapesta la Buchs, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Budapesta Buchs cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Buchs este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Budapesta Buchs

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Budapesta și Buchs, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Buchs într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Budapesta Buchs

Carpooling-ul între Budapesta și Buchs este perfect dacă doriți să călătoriți la Buchs în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Buchs.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Buchs pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Buchs

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Buchs
Elveţia
Distanța
820 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Budapesta Buchs
Căutați cazare în Buchs
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Buchs cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Buchs cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Buchs care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus sau Swiss International Airlines, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Buchs cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Buchs

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Budapesta la Buchs?
Prețuri Biletele de autocar de la Budapesta la Buchs sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Buchs (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Budapesta-Buchs pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Budapesta la Buchs?
Viteză Zborul între Budapesta și Buchs este cel mai rapid mod de a călători cei 820 km dintre Budapesta și Buchs.
Prețuri Biletele de avion de la Budapesta la Buchs pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Buchs?
Peisaje Trenurile între Budapesta și Buchs oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Costuri Biletele de tren Budapesta-Buchs pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Buchs?
Economic Călătoria în comun de la Budapesta la Buchs este adesea cel mai economic mod de a călători.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Budapesta la Buchs poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Buchs?

Stații de autocar de plecare din Budapesta

Budapest
Hartă
Budapest
Hartă

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Keleti
Hartă
Budapest-Déli
Hartă

Aeroporturi de plecare în Budapesta

Ferihegy
Hartă

Stații de sosire Buchs

Buchs
Hartă
Căutați bilete Budapesta Buchs
Căutați cazare în Buchs

Autocar Budapesta Buchs

Majoritatea autocarelor între Budapesta și Buchs sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Budapesta din Buchs variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Buchs, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Budapesta-Buchs va atrage costuri suplimentare.

Companii de autocar Budapesta Buchs

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Budapesta Buchs

Trenuri Budapesta Buchs

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Budapesta și Buchs, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Budapesta la Buchs. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Buchs. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Buchs.

Companii de tren de la Budapesta la Buchs

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Căutați bilete de tren Budapesta Buchs

Zboruri Budapesta Buchs

Companii aeriene Budapesta Buchs

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Căutați bilete de avion Budapesta Buchs

Carpool Budapesta Buchs

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Budapesta la Buchs depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Budapesta la Buchs, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Budapesta și Buchs depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Buchs

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Buchs
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire