Budapesta
Călătoriți direct la Amstetten cu tren, carpooling, autocar
Amstetten
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Amstetten?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Amstetten și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Amstetten, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Amstetten, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (FlixBus, Blablacar, MÁV, ÖBB sau WestBahn), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Amstetten, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Amstetten.

Pentru călătoria de la Budapesta la Amstetten, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Budapesta la Amstetten

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Budapesta la Amstetten, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Budapesta Amstetten cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Amstetten este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Budapesta Amstetten

Carpooling-ul între Budapesta și Amstetten este perfect dacă doriți să călătoriți la Amstetten în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Amstetten.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Amstetten pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Amstetten

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Amstetten
Austria
Austria de Jos
Distanța
319 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, carpooling și autocar
Căutați bilete Budapesta Amstetten
Căutați cazare în Amstetten
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Amstetten cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Amstetten cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Amstetten care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi FlixBus, Blablacar, MÁV, ÖBB sau WestBahn, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Amstetten cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Amstetten

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Budapesta la Amstetten?
Prețuri Biletele de autocar de la Budapesta la Amstetten sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Amstetten (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Budapesta și Amstetten, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Budapesta-Amstetten pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Budapesta la Amstetten sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Amstetten pentru a parcurge distanța de 319 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Amstetten?
Ecologic Trenul Budapesta-Amstetten este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Confort Trenurile între Budapesta și Amstetten oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Budapesta-Amstetten pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Budapesta Amstetten pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Amstetten?
Flexibil Călătoria în comun de la Budapesta la Amstetten este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Budapesta la Amstetten este adesea cel mai economic mod de a călători.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Budapesta la Amstetten poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Amstetten?

Stații de autocar de plecare din Budapesta

Budapest
Hartă

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Keleti
Hartă

Stații de autocar de sosire Amstetten

Amstetten
Hartă

Stații de sosire Amstetten

Amstetten
Hartă
Căutați bilete Budapesta Amstetten
Căutați cazare în Amstetten

Autocar Budapesta Amstetten

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Budapesta-Amstetten, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Durata călătoriei cu autocarul între Budapesta și Amstetten variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Amstetten pentru data călătoriei tale.

Autocarele între Budapesta și Amstetten oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre Budapesta din Amstetten variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Amstetten, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Budapesta Amstetten

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Budapesta Amstetten

Trenuri Budapesta Amstetten

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Budapesta la Amstetten cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Budapesta la Amstetten depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Amstetten sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Amstetten. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Amstetten.

Biletele de tren de la Budapesta la Amstetten pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Budapesta la Amstetten

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
WestBahn
WestBahn
Căutați bilete de tren Budapesta Amstetten

Carpool Budapesta Amstetten

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Budapesta și Amstetten. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Budapesta și Amstetten, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Durata unei călătorii de carpooling între Budapesta și Amstetten depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Amstetten

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Amstetten
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire