Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Pescara cu zboruri
Pescara
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Pescara
Pescara
Vezi prețurile
București
Călătorie cu tren, carpooling până la Ploiesti
Ploiesti
Călătorie cu carpooling, autocar până la Pescara
Pescara
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Pescara?

Plănuiești să călătorești la București din Pescara și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Pescara, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Pescara, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenitalia, CFR Călători, FlixBus, ProntoBus sau Wizzair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Pescara, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Pescara.

Pentru călătoria de la București la Pescara, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Pescara

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Pescara, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Pescara cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Pescara este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Pescara

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Pescara, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Pescara într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Pescara

Carpooling-ul între București și Pescara este perfect dacă doriți să călătoriți la Pescara în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Pescara.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Pescara pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Pescara

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Pescara
Italia
Abruzzo
Distanța
983 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Pescara
Căutați cazare în Pescara
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Pescara cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Pescara cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Pescara care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenitalia, CFR Călători, FlixBus, ProntoBus sau Wizzair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Pescara cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Pescara

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Pescara?
Prețuri Biletele de autocar de la București la Pescara sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Pescara (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Pescara, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Pescara sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele București-Pescara pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Pescara sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Pescara pentru a parcurge distanța de 983 km.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Pescara?
Economic Călătoria în comun de la București la Pescara este adesea cel mai economic mod de a călători.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din București spre Pescara.
Flexibil Călătoria în comun de la București la Pescara este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Pescara poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la București la Pescara.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Pescara?
Accesibilitate Gările din București sau Pescara sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul București-Pescara este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Confort Trenurile între București și Pescara oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren București-Pescara pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Pescara pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Pescara?
Viteză Zborul între București și Pescara este cel mai rapid mod de a călători cei 983 km dintre București și Pescara.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Pescara, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la București la Pescara pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Pescara trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Pescara au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Pescara?

Stații de plecare din București

Carpaţi h.(900)
Hartă
Bucureşti Basarab h.
Hartă
Bucureşti Nord Gr.B
Hartă
Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Depoul Buc.Triaj h. (IIIK)
Hartă
Pajura Hm. (IIIK)
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Pescara

Pescara Terminal Bus
Hartă

Stații de sosire Pescara

Pescara
Hartă
Pescara Porta Nuova
Hartă

Aeroporturi de sosire în Pescara

Liberi
Hartă
Căutați bilete București Pescara
Căutați cazare în Pescara

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Pescara

V-ați decis să călătoriți de la București la Pescara și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Pescara.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Pescara. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Pescara, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Pescara sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Pescara în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între București și Pescara. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria București-Pescara.

Autocar București Pescara

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Pescara, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Autocarele între București și Pescara oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea autocarelor între București și Pescara sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Pescara variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Pescara pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Pescara. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Frecvența plecărilor spre București din Pescara variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Pescara, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar București Pescara

FlixBus
FlixBus
ProntoBus
ProntoBus
Căutați bilete de autocar București Pescara

Trenuri București Pescara

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Pescara cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Pescara. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Pescara.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Pescara, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Trenurile între București și Pescara sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Pescara. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este posibil să rezervați un loc special în trenul dintre București și Pescara. În funcție de companie, acest serviciu poate fi contra cost. Locurile pot fi rezervate online sau la casa de bilete din gară.

Companii de tren de la București la Pescara

Trenitalia
Trenitalia
CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren București Pescara

Zboruri București Pescara

Companii aeriene București Pescara

Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Căutați bilete de avion București Pescara

Carpool București Pescara

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Pescara, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Pescara depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Pescara, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la București la Pescara depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Durata unei călătorii de carpooling între București și Pescara depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Pescara

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Pescara

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire