Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Hamburg cu zboruri
Hamburg
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Berlin
Berlin
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Hamburg
Hamburg
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Viena
Viena
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Hamburg
Hamburg
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Hamburg?

Plănuiești să călătorești la București din Hamburg și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Hamburg, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Hamburg, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, ADAC PostBus sau Berlin Shuttle), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Hamburg, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Hamburg.

Pentru călătoria de la București la Hamburg, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Hamburg

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Hamburg, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Hamburg cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Hamburg este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Hamburg

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Hamburg, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Hamburg într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Hamburg pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Hamburg

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Hamburg
Germania
Hamburg
Distanța
1546 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Hamburg
Căutați cazare în Hamburg
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Hamburg cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Hamburg cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Hamburg care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, ADAC PostBus sau Berlin Shuttle, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Hamburg cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Hamburg

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Hamburg?
Viteză Zborul între București și Hamburg este cel mai rapid mod de a călători cei 1546 km dintre București și Hamburg.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Hamburg, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Hamburg au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Hamburg pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Hamburg trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Hamburg?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Hamburg sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Hamburg sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Hamburg (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Hamburg, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele București-Hamburg pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Hamburg sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Hamburg pentru a parcurge distanța de 1546 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Hamburg?
Accesibilitate Gările din București sau Hamburg sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între București și Hamburg oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul București-Hamburg este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren București-Hamburg pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Hamburg pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Hamburg?

Stații de autocar de plecare din București

Bucharest
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Hamburg

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Hartă

Stații de sosire Hamburg

Hamburg Dammtor
Hartă
Hamburg Hbf
Hartă
Hamburg-Altona
Hartă
Hamburg-Harburg
Hartă

Aeroporturi de sosire în Hamburg

Fuhlsbuettel
Hartă
Căutați bilete București Hamburg
Căutați cazare în Hamburg

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Hamburg

V-ați decis să călătoriți de la București la Hamburg și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Hamburg.

  • 1. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Hamburg. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Hamburg.
  • 2. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între București și Hamburg. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria București-Hamburg.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Hamburg sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Hamburg în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar București Hamburg

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Hamburg variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Hamburg pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Hamburg variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Hamburg pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Hamburg, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Frecvența plecărilor spre București din Hamburg variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Hamburg, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Hamburg. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Autocarele București-Hamburg sunt în general dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul pasagerilor, în special vara, când temperaturile sunt ridicate.

Companii de autocar București Hamburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
Căutați bilete de autocar București Hamburg

Trenuri București Hamburg

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Hamburg. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Hamburg depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Hamburg sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Hamburg cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la București la Hamburg pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Hamburg. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Hamburg.

Biletele pentru ruta București-Hamburg pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la București la Hamburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren București Hamburg

Zboruri București Hamburg

Companii aeriene București Hamburg

British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Ryanair
Ryanair
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Căutați bilete de avion București Hamburg
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire