Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Glasgow cu zboruri
Glasgow
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Londra
Londra
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Glasgow
Glasgow
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Glasgow?

Plănuiești să călătorești la București din Glasgow și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Glasgow, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Glasgow, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus sau National Express), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Glasgow, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Glasgow.

Pentru călătoria de la București la Glasgow, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Glasgow

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Glasgow, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Glasgow cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Glasgow este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Glasgow

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Glasgow, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Glasgow într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Glasgow pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Glasgow

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Glasgow
Regatul Unit
Scoția
Distanța
2480 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Glasgow
Căutați cazare în Glasgow
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Glasgow cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Glasgow cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Glasgow care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus sau National Express, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Glasgow cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Glasgow

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Glasgow?
Viteză Trenurile de la București la Glasgow sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Confort Trenurile între București și Glasgow oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Peisaje Trenurile între București și Glasgow oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Flexibilitate Orele trenurilor București Glasgow pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Glasgow pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Glasgow?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Glasgow, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Glasgow este cel mai rapid mod de a călători cei 2480 km dintre București și Glasgow.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Glasgow trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Glasgow au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Glasgow pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Glasgow?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Glasgow, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Glasgow sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Glasgow sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Glasgow (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Glasgow sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Glasgow pentru a parcurge distanța de 2480 km.
Confort Autocarele București-Glasgow pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Glasgow?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Glasgow

Glasgow
Hartă

Stații de sosire Glasgow

Glasgow Central
Hartă

Aeroporturi de sosire în Glasgow

Glasgow International
Hartă
Căutați bilete București Glasgow
Căutați cazare în Glasgow

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Glasgow

V-ați decis să călătoriți de la București la Glasgow și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Glasgow.

  • 1. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Glasgow sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Glasgow în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Glasgow. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Glasgow.
  • 2. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între București și Glasgow. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria București-Glasgow.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Glasgow. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Glasgow.

Autocar București Glasgow

Majoritatea autocarelor între București și Glasgow sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre București din Glasgow variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Glasgow, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între București și Glasgow oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Glasgow, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Glasgow variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Glasgow pe Vivanoda.

Biletele de autocar București-Glasgow sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați în avans, mai ales dacă rezervați cu câteva săptămâni înainte. Cu toate acestea, unele companii de autocar oferă și oferte de ultim moment pentru a umple locurile rămase.

Companii de autocar București Glasgow

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Căutați bilete de autocar București Glasgow

Trenuri București Glasgow

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Glasgow, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Glasgow cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la București la Glasgow pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Glasgow, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Glasgow. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Glasgow.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Glasgow depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Glasgow sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Companii de tren de la București la Glasgow

Virgin Trains
Virgin Trains
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Căutați bilete de tren București Glasgow

Zboruri București Glasgow

Companii aeriene București Glasgow

KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Jet2.com
Jet2.com
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Blue Air
Blue Air
Tarom
Tarom
Czech Airlines
Czech Airlines
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion București Glasgow

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire