Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Dusseldorf cu zboruri
Dusseldorf
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Dusseldorf
Dusseldorf
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Londra
Londra
Călătorie cu autocar, carpooling până la Dusseldorf
Dusseldorf
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Dusseldorf?

Plănuiești să călătorești la București din Dusseldorf și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Dusseldorf, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Dusseldorf, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus sau IC Bus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Dusseldorf, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Dusseldorf.

Pentru călătoria de la București la Dusseldorf, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Dusseldorf

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Dusseldorf, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Dusseldorf cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Dusseldorf este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Dusseldorf

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Dusseldorf, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Dusseldorf într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Dusseldorf pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Dusseldorf

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Dusseldorf
Germania
Renania de Nord-Vestfalia
Distanța
1622 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Dusseldorf
Căutați cazare în Dusseldorf
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Dusseldorf cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Dusseldorf cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Dusseldorf care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus sau IC Bus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Dusseldorf cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Dusseldorf

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Dusseldorf?
Viteză Zborul între București și Dusseldorf este cel mai rapid mod de a călători cei 1622 km dintre București și Dusseldorf.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Dusseldorf, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Dusseldorf au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Dusseldorf pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Dusseldorf trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Dusseldorf?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Dusseldorf sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Dusseldorf sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Dusseldorf (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Dusseldorf, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele București-Dusseldorf pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Dusseldorf sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Dusseldorf pentru a parcurge distanța de 1622 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Dusseldorf?
Accesibilitate Gările din București sau Dusseldorf sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între București și Dusseldorf oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul București-Dusseldorf este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren București-Dusseldorf pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Dusseldorf pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Dusseldorf?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Dusseldorf

Düsseldorf
Hartă
Düsseldorf
Hartă

Stații de sosire Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Hartă
Düsseldorf Hbf
Hartă
Düsseldorf Wehrhahn
Hartă
Düsseldorf Zoo
Hartă
Düsseldorf-Benrath
Hartă
Düsseldorf-Bilk
Hartă
Düsseldorf-Derendorf
Hartă
Düsseldorf-Reisholz
Hartă
Düsseldorf-Unterrath
Hartă
Düsseldorf Flughafen Terminal
Hartă
Düsseldorf Völklinger Str
Hartă
Düsseldorf Volksgarten
Hartă
Düsseldorf-Eller Süd
Hartă
Düsseldorf-Friedrichstadt
Hartă
Düsseldorf-Garath
Hartă
Düsseldorf-Hamm
Hartă
Düsseldorf-Hellerhof
Hartă
Düsseldorf-Oberbilk
Hartă
Düsseldorf-Rath
Hartă
Düsseldorf-Rath Mitte
Hartă
None
None

Aeroporturi de sosire în Dusseldorf

Dusseldorf
Hartă
Căutați bilete București Dusseldorf
Căutați cazare în Dusseldorf

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Dusseldorf

V-ați decis să călătoriți de la București la Dusseldorf și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Dusseldorf.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Dusseldorf sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Dusseldorf în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Dusseldorf. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Dusseldorf.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Dusseldorf. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Dusseldorf, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Autocar București Dusseldorf

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Dusseldorf variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Dusseldorf pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Dusseldorf variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Dusseldorf pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Dusseldorf, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Autocarele între București și Dusseldorf oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre București din Dusseldorf variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Dusseldorf, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Dusseldorf. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar București Dusseldorf

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar București Dusseldorf

Trenuri București Dusseldorf

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Dusseldorf, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Dusseldorf depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Dusseldorf sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Dusseldorf. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Dusseldorf.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Dusseldorf cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Dusseldorf, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Biletele de tren de la București la Dusseldorf pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la București la Dusseldorf

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Căutați bilete de tren București Dusseldorf

Zboruri București Dusseldorf

Companii aeriene București Dusseldorf

Lufthansa
Lufthansa
BA CityFlyer
BA CityFlyer
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Germanwings
Germanwings
Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Blue Air
Blue Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Căutați bilete de avion București Dusseldorf

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire