Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Budapesta cu zboruri, carpooling
Budapesta
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Viena
Viena
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Budapesta
Budapesta
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Belgrad
Belgrad
Călătorie cu autocar, carpooling până la Budapesta
Budapesta
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Budapesta?

Plănuiești să călătorești la București din Budapesta și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Budapesta, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Budapesta, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, FlixBus, Tarom sau Wizzair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Budapesta, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Budapesta.

Pentru călătoria de la București la Budapesta, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Budapesta

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Budapesta, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Budapesta cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Budapesta este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Budapesta

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Budapesta, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Budapesta într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Budapesta

Carpooling-ul între București și Budapesta este perfect dacă doriți să călătoriți la Budapesta în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Budapesta.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Budapesta pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Budapesta

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Budapesta
Ungaria
Distanța
643 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și carpooling
Căutați bilete București Budapesta
Căutați cazare în Budapesta
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Budapesta cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Budapesta cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Budapesta care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, FlixBus, Tarom sau Wizzair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Budapesta cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Budapesta

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Budapesta?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Budapesta sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Budapesta, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Budapesta sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Budapesta (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele București-Budapesta pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Budapesta sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Budapesta pentru a parcurge distanța de 643 km.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Budapesta?
Economic Călătoria în comun de la București la Budapesta este adesea cel mai economic mod de a călători.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din București spre Budapesta.
Flexibil Călătoria în comun de la București la Budapesta este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Budapesta poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la București la Budapesta.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Budapesta?
Accesibilitate Gările din București sau Budapesta sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul București-Budapesta este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Peisaje Trenurile între București și Budapesta oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Costuri Biletele de tren București-Budapesta pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Budapesta pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Budapesta?
Viteză Zborul între București și Budapesta este cel mai rapid mod de a călători cei 643 km dintre București și Budapesta.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Budapesta, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Budapesta au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Budapesta trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la București la Budapesta pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).

De unde să începi din București? Unde să ajung în Budapesta?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Stații de autocar de sosire Budapesta

Budapest
Hartă

Stații de sosire Budapesta

Budapest-Keleti
Hartă

Aeroporturi de sosire în Budapesta

Ferihegy
Hartă
Căutați bilete București Budapesta
Căutați cazare în Budapesta

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Budapesta

V-ați decis să călătoriți de la București la Budapesta și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Budapesta.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Budapesta. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Budapesta, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Budapesta sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Budapesta în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Budapesta cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Budapesta.

Autocar București Budapesta

Frecvența plecărilor spre București din Budapesta variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Budapesta, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între București și Budapesta sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Budapesta variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Budapesta pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Budapesta, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar București-Budapesta va atrage costuri suplimentare.

Autocarele între București și Budapesta oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar București Budapesta

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar București Budapesta

Trenuri București Budapesta

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Budapesta. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Budapesta.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Budapesta cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la București la Budapesta pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Trenurile între București și Budapesta sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Budapesta. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este posibil să rezervați un loc special în trenul dintre București și Budapesta. În funcție de companie, acest serviciu poate fi contra cost. Locurile pot fi rezervate online sau la casa de bilete din gară.

Companii de tren de la București la Budapesta

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren București Budapesta

Zboruri București Budapesta

Companii aeriene București Budapesta

Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Air Serbia
Air Serbia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Belavia
Belavia
Căutați bilete de avion București Budapesta

Carpool București Budapesta

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Budapesta depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Budapesta, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Budapesta, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între București și Budapesta. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la București la Budapesta depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Budapesta

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Budapesta
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire