Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Birmingham cu zboruri, autocar
Birmingham
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri, autocar până la Londra
Londra
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Birmingham
Birmingham
Vezi prețurile
București
Călătorie cu autocar până la Coventry
Coventry
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Birmingham
Birmingham
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Birmingham?

Plănuiești să călătorești la București din Birmingham și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Birmingham, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Birmingham, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (London Midland, Virgin Trains, Chiltern Railways, National Express sau MegaBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Birmingham, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Birmingham.

Pentru călătoria de la București la Birmingham, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Birmingham

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Birmingham, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Birmingham cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Birmingham este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Birmingham

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Birmingham, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Birmingham într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Birmingham pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Birmingham

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Birmingham
Regatul Unit
Anglia
Distanța
2232 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și autocar
Căutați bilete București Birmingham
Căutați cazare în Birmingham
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Birmingham cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Birmingham cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Birmingham care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi London Midland, Virgin Trains, Chiltern Railways, National Express sau MegaBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Birmingham cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Birmingham

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Birmingham?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Birmingham, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Birmingham este cel mai rapid mod de a călători cei 2232 km dintre București și Birmingham.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Birmingham au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Birmingham pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Birmingham trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Birmingham?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Birmingham sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Birmingham sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Birmingham (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Birmingham, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Birmingham sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Birmingham pentru a parcurge distanța de 2232 km.
Confort Autocarele București-Birmingham pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Birmingham?
Ecologic Trenul București-Birmingham este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Peisaje Trenurile între București și Birmingham oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Accesibilitate Gările din București sau Birmingham sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Flexibilitate Orele trenurilor București Birmingham pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Birmingham pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Birmingham?

Stații de autocar de plecare din București

Bucharest
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Birmingham

Birmingham
Hartă
Birmingham Airport
Hartă
Perry Barr
Hartă

Stații de sosire Birmingham

Birmingham International
Hartă
Birmingham New Street
Hartă
Adderley Park
Hartă
Lea Hall
Hartă
Stechford
Hartă
Birmingham Moor Street
Hartă
Birmingham Snow Hill
Hartă
Jewellery Quarter
Hartă

Aeroporturi de sosire în Birmingham

Birmingham International
Hartă
Căutați bilete București Birmingham
Căutați cazare în Birmingham

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Birmingham

V-ați decis să călătoriți de la București la Birmingham și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Birmingham.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Birmingham cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Birmingham.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Birmingham. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Birmingham.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Birmingham sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Birmingham în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Birmingham. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Birmingham.

Autocar București Birmingham

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Birmingham. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Birmingham variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Birmingham pentru data călătoriei tale.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Birmingham variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Birmingham pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între București și Birmingham sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Autocarele București-Birmingham sunt în general dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul pasagerilor, în special vara, când temperaturile sunt ridicate.

Politica de rambursare pentru biletele de autocar București-Birmingham variază în funcție de compania de autocar și de clasa de rezervare. În general, biletele foarte ieftine și ofertele speciale nu sunt eligibile pentru o rambursare în caz de anulare, dar unele companii oferă opțiuni de rambursare parțială sau de amânare. Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a cumpăra un bilet spre Birmingham.

Companii de autocar București Birmingham

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar București Birmingham

Trenuri București Birmingham

Trenurile între București și Birmingham sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Birmingham depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Birmingham sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la București la Birmingham pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Birmingham. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Birmingham.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Birmingham. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Birmingham, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la București la Birmingham

London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
Chiltern Railways
Chiltern Railways
CrossCountry
CrossCountry
Căutați bilete de tren București Birmingham

Zboruri București Birmingham

Companii aeriene București Birmingham

KLM
KLM
FlyBE
FlyBE
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Blue Air
Blue Air
Germanwings
Germanwings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Eurowings
Eurowings
Căutați bilete de avion București Birmingham
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire