Traseu recomandat
Arad
Călătoriți direct la Liverpool cu autocar
Liverpool
Vezi prețurile
Rute alternative
Arad
Călătorie cu autocar până la Manchester
Manchester
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Liverpool
Liverpool
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Arad la Liverpool?

Plănuiești să călătorești la Arad din Liverpool și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Arad la Liverpool, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Arad și Liverpool, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, National Express sau MegaBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Arad și Liverpool, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Arad și Liverpool.

Pentru călătoria de la Arad la Liverpool, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Arad la Liverpool

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Arad la Liverpool, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Arad Liverpool cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Arad Liverpool este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Arad - Liverpool pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Arad Liverpool

Orașul de plecare
Arad
România
Orașul de destinație
Liverpool
Regatul Unit
Anglia
Distanța
1908 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar
Căutați bilete Arad Liverpool
Căutați cazare în Liverpool
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Arad la Liverpool cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Arad la Liverpool cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Arad și Liverpool care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, National Express sau MegaBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Arad și Liverpool cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Arad și Liverpool

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Arad la Liverpool?
Servicii la bord Autocarele moderne între Arad și Liverpool sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Arad la Liverpool sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Liverpool (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Arad și Liverpool, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Arad-Liverpool pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Arad la Liverpool sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Liverpool pentru a parcurge distanța de 1908 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Arad la Liverpool?
Accesibilitate Gările din Arad sau Liverpool sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Arad și Liverpool oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Viteză Trenurile de la Arad la Liverpool sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Arad-Liverpool pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Arad Liverpool pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Arad? Unde să ajung în Liverpool?

Stații de autocar de plecare din Arad

Arad
Hartă

Stații de autocar de sosire Liverpool

Liverpool
Hartă

Stații de sosire Liverpool

Liverpool Lime Street
Hartă
Liverpool South Parkway
Hartă
Broad Green
Hartă
Hunts Cross
Hartă
Roby
Hartă
Wavertree Technology Park
Hartă
Halewood
Hartă
Mossley Hill
Hartă
West Allerton
Hartă
Edge Hill
Hartă
Kirkby
Hartă
None
None
Căutați bilete Arad Liverpool
Căutați cazare în Liverpool

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Arad și Liverpool

V-ați decis să călătoriți de la Arad la Liverpool și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar sau tren, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Arad și Liverpool.

  • 1. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Arad la Liverpool. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Liverpool.
  • 2. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Arad și Liverpool. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Arad-Liverpool.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Arad-Liverpool sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Liverpool în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Arad Liverpool

Frecvența plecărilor spre Arad din Liverpool variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Liverpool, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Arad și Liverpool sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Arad și Liverpool variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Liverpool pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Arad-Liverpool, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Arad-Liverpool variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Arad la Liverpool pe Vivanoda.

Autocarele între Arad și Liverpool oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar Arad Liverpool

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Arad Liverpool

Trenuri Arad Liverpool

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Arad la Liverpool cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între Arad și Liverpool sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Arad la Liverpool depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Liverpool sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Arad la Liverpool pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Arad la Liverpool. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Opțiunile de catering la bordul trenurilor între Arad și Liverpool, inclusiv gustări, băuturi și mese calde, sunt disponibile fie în vagoanele-bar, fie prin intermediul unui serviciu mobil.

Companii de tren de la Arad la Liverpool

East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Căutați bilete de tren Arad Liverpool
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire